Specialități noi la Medcenter Iaşi

Serviciile medicale oferite prin cei mai buni specialiști și cele mai performante echipamente reprezintă cheia succesului la Medcenter Iași.

În completarea serviciilor medicale oferite de peste 14 ani pe piaţa locală şi regională, echipa medicală Medcenter Iaşi s-a extins cu noi colaborări în domeniul următoarelor specialități: urologie, radiologie, osteodensitometrie, endocrinologie, nutriţie, reumatologie, BFT, neurologie, psihologie și psihiatrie.

ÃŽntre acestea, ne face o deosebită plăcere să anunțăm ca parte a echipei medicale pe Dna Dr. Elena Luchian – medic primar ÅŸi Åžeful SecÅ£iei de Neurologie a Spitalului JudeÅ£ean de UrgenÅ£e BotoÅŸani, precum È™i pe Psih. Diana Teodorescu – doctor în psihologie ÅŸi specialist în psihoterapie cognitiv comportamentală, parenting, evaluări psihologice complexe pentru copii È™i programe de intervenÅ£ie comportamentală pentru aceÈ™tia.

Vă așteptăm în centrul nostru pentru o consultație la unul dintre medicii Medcenter. Și, pentru că timpul dumneavoastră este important, accesați sistemul de programări online rapid și eficient sau apelați personalul Medcenter.

Despre Medcenter IaÈ™i – Centrul Medcenter IaÈ™i reprezintă unul dintre cei mai importanÅ£i furnizori de servicii medicale în ambulatoriu din judeÅ£ ÅŸi zonele limitrofe, cu o experienţă de peste 14 ani pe piaÅ£a locală ÅŸi regională. Oferta de servicii medicale include consultaÅ£ii de specialitate, medicina muncii, investigaÅ£ii clinice ÅŸi o gamă complexă de teste de laborator. De remarcat faptul că centrul Medcenter IaÈ™i este vizitat lunar de peste 6.000 de pacienÅ£i ÅŸi efectuează un număr de peste 14.000 de teste de laborator.

 Contact: Medcenter Iaşi, Strada Gării nr.22, Clădirea “Vama Veche”, Iaşi, Telefon/Fax : 0232 213 931, marketing@medcenter.ro, www.medcenter.ro