Spaniola vine la tine acasa!

Daca vorbesti limba spaniola, te faci inteles de peste 500 de milioane de oameni din intreaga lume! Gandeste-te cate oportunitati de a obtine un job mai sigur vei avea vorbind limba spaniola! Cu Eurocor materialele de studiu iti vin direct acasa, inveti comod, cand doresti si ai rezultate extraordinare inca de la primele lectii! Alege cursul de Spaniola Incepatori si lupta cu criza ca un adevarat toreador!

De ce sa alegi acest curs?
• Spaniola este una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob, fiind limba materna a milioane de persoane din peste 20 de tari, dar si din comunitatile hispanice din intreaga lume!
• Spaniola este cea de-a doua limba oficiala pe plan international, inclusiv in cadrul organizatilor de sub egida ONU!
• Tarile latino-americane au economii in crestere si tot mai multe organizatii europene cauta clienti sau parteneri in aceste zone. Vorbind spaniola, ai mai multe sanse de angajare!
• Expertii internationali apreciaza ca populatia hispanica va creste de la 38,2 milioane persoane in prezent la 49,3 milioane in 2015! Invata de pe acum una dintre limbile straine ale viitorului!

Ce avantaje ai la Eurocor?
1. Studiu flexibil – inveti comod, cand si unde doresti, dupa program sau in timpul liber.
2. Caiete de curs profesioniste – contin explicatii si scheme clare, numeroase exemple din viata de zi cu zi si sunt realizate in conditii grafice deosebite.
3. CD-uri inregistrate cu vorbitori nativi, pentru o pronuntie veritabila!
4. Sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, care iti va corecta temele si va raspunde intrebarilor tale prin corespondenta postala sau online.
5. La finalul cursului, in urma unui scurt program de pregatire fata-n fata, poti obtine Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii, recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari!

Iata doar cateva din avantajele de care poti beneficia chiar acum!
Grabeste-te sa prinzi ofertele saptamanii!

1.GRATUIT taxa de inscriere!
2.CADOU GARANTAT pentru inscriere imediata, geanta de studiu EUROCOR, practica si utila!
Profita de aceasta oportunitate unica de a studia rapid si eficient limba spaniola! Inscrie-te acum!
Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro.

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro