Sound Vision International – dealer al proiectoarelor ultra performante SIM2

VIDEO SIM 2 LUMIS 3D

 

Pentru o calitate si o performanta de neegalat, Bang & Olufsen Romania recomanda tuturor clientilor sai proiectoarele SIM2. De asemenea, pentru o imagine plina de culori vii si contraste puternice, in showroom-ul nostru Bang & Olufsen din incinta hotelului Marriott utilizam unul din proiectoarele SIM2.

Unul dintre cele mai performante proiectoare marca SIM2 este modelul LUMIS 3D.

 

LUMIS 3D-S este un proiector compact de ultima generatie utilizat de cei care vor sa-si amenajeze propriul “home theater” in casa. Acesta este primul si singurul de pe piata care utilizeaza “Triple Flash Technology”, aceeasi tehnologie aleasa de cele mai bune cinematografe din lume pentru a produce cele mai naturale si mai putin obositoare imagini. Conceput pentru ecrane de dimensiuni mari (de la 5m in sus).

 

Proiectorul LUMIS 3D-S fabricat de SIM2 este creat dintr-un metal lucios de cea mai buna calitate, in culorile alb, negru sau rosu care creaza o combinatie interesanta de tonuri diferite: un accent mat elegant combinat cu un finisaj lucios plin de farmec, creand astfel o imagine estetica care atrage atentia.

 

Lumis 3DS a fost creat nu numai sa devanseze proiectoarele de cinema 3D clasice, in ceea ce priveste culoarea, definirea si profunzimea imaginii, dar si pentru a fi utilizat in marile cinematografe, camerele mass-media si camera de zi/jocuri.

 

De asemenea e bine de stiut ca proiectorul C3X LUMIS Grand Cinema™ este castigatorul Premiului pentru Inovatii 2010 – acesta este utilizat ca baza la sistemul C3X LUMIS 3D si este unul dintre produsele alese de Francis Copola pentru casa si studioul sau.

 

Sistemul de proiectie C3X LUMIS 3D este creat pentru a reproduce imagini 3D cu aceeasi intensitate ca si cele de la cinema.

 

Acest proiector reprezinta imaginea luxului si a imaginii de calitate. Pretul unui astfel de proiector 3D este de aproximativ 35.000 euro + tva.

Pentru demonstratii gratuite cu unul dintre proiectoarele marca SIM2, va asteptam in showroom-ul nostru din incinta The Grand Avenue at JW Marriott.