Sosetaria.ro lansează abonamentul cu şosete incluse

Cluj-Napoca, 14 aprilie 2009:  Sosetaria.ro, primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, dresuri, şosete şi colanţi, anunţă lansarea în premieră pentru această nişă a unei noi facilităţi pentru clienţi: abonamente pentru comenzi.

ClienÅ£ii Sosetaria.ro îşi pot predefini un coÅŸ cu produsele preferate pe care îl vor primi la un interval de timp prestabilit (1 lună, 2 luni… 6 luni) fără să mai fie nevoiÅ£i să viziteze de fiecare dată magazinul virtual.

Ciorapii şi şosetele sunt obiecte vestimentare cu un grad de uzură ridicat. Acestea trebuie înlocuite periodic, la câteva luni de zile sau chiar mai des, operaţiune care în mod normal ar necesita timp pierdut prin magazine. Prin această nouă facilitate, Sosetaria.ro vine în ajutorul clienţilor: aceştia pot alege să primească periodic, de câte ori găsesc necesar, produsele pe care le poartă în mod uzual, stabilind modelele, culorile sau mărimile necesare. Clienţii pot renunţa oricând la abonament sau pot anula punctual anumite livrări, atunci când consideră că nu este necesară comanda.

“ÃŽncercăm cu Sosetaria.ro să venim cât mai aproape de nevoile clienÅ£ilor ÅŸi să le oferim toate facilităţile comerÅ£ului online. PiaÅ£a din România a reacÅ£ionat pozitiv la apariÅ£ia magazinului nostru ÅŸi este datoria noastră să continuăm să le oferim cel mai avantajos ÅŸi mai facil mod de achiziÅ£ionare a produselor. ClienÅ£ii care aleg modulul de abonamente beneficiază de o reducere de 5% pentru fiecare comandă livrată în acest sistem”, a declarat Mihai BREHAR, co- proprietar Sosetaria.ro.

Odată cu noile facilităţi de comandă, Sosetaria.ro are ÅŸi o nouă identitate vizuală ÅŸi aduce o serie de îmbunătăţiri de interfaţă ÅŸi funcÅ£ionalitate care fac experienÅ£a de “shopping online” mai uÅŸoară ÅŸi comodă. Mai mult, în luna aprilie 2009, magazinul online a lansat un cupon de reducere de 20% din preÅ£ul produselor (exclus taxa de transport) pentru cititorii site-ului de modă ceimbracazi.ro.

Adi FATOL, co-proprietar Sosetaria.ro, a declarat: “Pregătim o serie de produse noi pentru sezonul de primăvară-vară dar urmărim ÅŸi să ne diversificăm gama de produse în viitorul apropiat. Sperăm că în cel mai scurt timp să introducem plata online prin card ÅŸi metode alternative de comandă”.

Sosetaria.ro a fost lansat în decembrie 2008 şi este primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, dresuri, şosete şi colanţi.

Contact : contact@sosetaria.ro
Telefon : 0264-431720
Sosetaria.ro este marca a Nlight Interactive SRL