Sosetaria.ro – livrări gratuite la împlinirea unui an de activitate!

Cluj-Napoca – 11 decembrie 2009 – Sosetaria.ro împlineÈ™te luna aceasta un an de activitate È™i cu această ocazie oferim clienÈ›ilor transport gratuit la comenzile livrate prin PrioriPost (PoÈ™ta Română). Gratuitatea va fi disponibilă tuturor clienÈ›ilor timp de o săptămână – din 11 decembrie până în 18 decembrie – astfel va fi mai uÈ™or È™i mai ieftin să-i surprindeÈ›i pe cei dragi cu un cadou frumos de Crăciun. Am pregătit o surpriză È™i pentru clienÈ›ii care preferă livrarea prin curier: costul de transport va fi redus la 10 RON. ÃŽn plus, clienÈ›ii care plătesc cu cardul beneficiază de o reducere suplimentară de 5%.

Pe parcursul acestui an am învățat multe lucruri de la cumpărătorii noștri și am încercat tot timpul să-i răsplătim cum se cuvine prin concursuri cu premii, reduceri, cadouri surpriză și nu în ultimul rând prin produsele de calitate și serviciile prompte. Pentru anul viitor ne propunem să îmbunătățim experiența vizitatorilor pe site-ul Sosetaria.ro, să diversificăm oferta prin produse de calitate și să menținem prețurile bune cu care v-am obișnuit. Și pentru că se apropie sărbătorile, vă urăm să aveți parte de liniște alături de familia dvs.

Site-ul Sosetaria.ro a fost lansat în 16 decembrie 2008 și este primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, şosete, colanţi, dresuri (medicinale, pentru gravide, anticelulită, push-up etc) pentru toată familia.

Sosetaria.ro este marcă a Nlight Interactive SRL

Cluj-Napoca, str. Tulcea nr 26/19

Tel: 0264-431720

http://www.sosetaria.ro/