Solutii profesionale pentru o gradina perfecta de la www.tfg.ro

Triumf Gardening (www.tfg.ro), companie specializata in proiecte de peisagistica, amenajere, intretinere gradini si spatii verzi, propune clientilor sai, in cautarea unei solutii inedite pentru amenajarea unui colt de natura in care sa-si bucure simturile si sa se relaxeze, izolandu-se pentru cateva clipe de agitatia vietii cotidiene,  variante personalizate, adaptate atat preferintelor cat si spatiilor disponibile. Fie ca este vorba de un parc dintr-un centru urban aglomerat sau de o mica gradina in jurul casei, Triumf Gardening are intotdeauna solutia atunci cand vine vorba de gradinarit.
O gradina perfecta poate deveni realitate doar prin elaborarea si punerea in practica a unui plan profesioanal care sa prevada operatiunile specifice fiecarui sezon, adaptate bineinteles speciilor de plante care se doresc plantate. Fiecare specie are cerintele ei, iar pentru a beneficia de culori, arome, forme sau armonia pe care ni le poate oferi, este nevoie sa aiba conditiile optime pentru a-si dezvolta calitatile. Fie ca este vorba de o peluza sau de o gradina elaborata care combina o serie de specii de plante, doar printr-o intretinere profesionala se vor putea simti pe termen lung efectele benefice pe care un colt de natura le poate aduce.

In gradinarit, fiecare sezon presupune o serie de activitati specifice. Inceputul de an, in special luna ianuarie este momentul perfect pentru a pune la punct planul pentru sezonul de gradinarit care va incepe in primavara. Incercati sa faceti o retrospectiva a sezonului trecut, identificati succesele si esecurile pe care le-ati avut. Analizati-le cu atentie si incepeti sa eleborati planul. Tineti cont de factorii care au determinat succesele si incercati sa-i cautati si in sezonul urmator. De asemenea, studiati elementele care au dus la esec si incercati sa nu mai repetati greselile. Pentru a va asigura ca alegerile dumneavoastra au sanse de succes, puteti intotdeauna sa cereti sfatul unui specialist Triumf Gardening care va va oferi consilierea de care aveti nevoie astfel incat sa gasiti solutia perfecta adaptata spatiului pe care-l aveti la dispozitie dar si preferintelor estetice.

Daca sunteti ingrijorati ca zapada care ameninta sa cada in ianuarie va va strica planurile, specialistii va sfatuiesc sa va linistiti. Un strat de zapada ar fi chiar benefic deoarece ar sigura protectia plantelor impotriva frigului si ar preveni inghetarea in profunzime a solului, asigurand protectia radacinilor. Daca zapada lipseste, asigurati-va ca au protectia impotriva frigului specifica pentru fiecare specie din gradina dumneavoastra. Modul in care veti intretine gradina in aceasta perioada este vital pentru sanatatea plantelor. Rezulatatele se vor vedea odata cu venirea primaverii, cand gradina dumneavoastra va reveni la viata.

Chiar si plantele de interior au nevoie de o atentie speciala in aceasta perioada. Verificati sanatatea acestora. De asemenea, asigurati-va ca nu au atras insecte din exterior, acestea fiind periculoase. In cazul in care descoperiti probleme, interveniti cu un tratament, dar nu inainte de a va fi consultat cu un specialist care sa va recomande solutia adaptata problemei dumneavoastra specifice. Nu uitati sa asigurati un mediu corespunzator plantelor din casa, oferindu-le atat luminozitatea, cat si umiditatea de care au nevoie pentru a  le asigura bunastarea. Semne ale unor conditii necorespunzatoare sunt uscarea frunzelor sau subdezvoltarea acestora.
Cel mai important, intretinerea plantelor trebuie facuta cu pasiune, indiferent ca este vorba de cele din gradina sau de cele de interior. Alaturi de respectarea sfaturilor specialistilor, pasiunea gradinarului joaca un rol important in bunastarea plantelor.

Despre Triumf Gardening

Triumf Gardening este o companie specializata in proiectare gradini, amenajare gradini cat si intretinerea gradinii,  amenajari spatii verzi si intretinerea acestora. Cu o experienta de 12 ani in domeniu, oferim solutii profesionale pentru amenajarea oricarui tip de spatiu. De asemenea, suntem specializati si in realizarea de sisteme automate de irigatii care asigura o intretinere optima a spatiilor verzi. Avantajele competitive ale acestor sisteme sunt economia substantiala de apa, dar si beneficiile semnificative pe care le aduc sanatatii plantelor. Specialistii Triumf Gardening va stau la dispozitie pe www.tfg.ro.