Solutii imobiliare pe timp de criza

Consultantii imobiliari din Baia Mare sustin ca in primavara anului 2010 piata imobiliara va da semne de redresare.
Sunt anumite voci care sustin ca bancile au inceput deja sa scada dobanzile si ca sistemul de acordare a creditelor este mai flexibil, astfel ca din ce in ce mai multe persoane sa poata scoate credite pentru diferite necesitati, precum este cea de achizitionare a unei locuinte.
Agentia Imobiliara Imotrading.ro este una din acele agentii imobiliare din Baia Mare care cred ca redresarea pietei imobiliare este mult mai aproape decat ne asteptam. Imotrading.ro este o agentie de top din judetul Maramures, aceasta avand oferte de vanzare sau inchiriere pe toata raza judetului.
Ce face ca aceasta agentie sa fie una atat de speciala este faptul ca pe langa gama extrem de vasta de anunturi imobiliare, aceasta le mai ofera celor interesati de tranzactii imobiliare si servicii de consultanta imobiliara, prin intermediul carora cei care apeleaza la serviciile agentiei sa primeasca cele mai bune sfaturi pentru ca acestia sa fie multumiti de tranzactia incheiata.
Agentia Imotrading.ro pune la dispozitia celor interesati de tranzactii imobiliare o serie extrem de vasta si diversificata de anunturi de vanzari sau inchirieri de la terenuri, apartamente, case, vile, garsoniere pana la hale, spatii comerciale si chiar complexe rezidentiale.
Astfel ca in cadrul acestei agentii aveti posibilitatea sa gasiti apartamente cu 2 camere, intr-o zona buna a orasului incepand cu pretul de 25.000 E, sau case cu 3-4 camere, tot in una din zonele cele mai bune ale orasului, incepand cu pretul de 35.000- 40.000 E, acestea dispunand si de o curte extrem de spatioasa.
Asadar, se poate sustine ca agentia imobiliara Imotrading este o agentie la care poti apela atat in vreme de criza cat si dupa ce piata imobiliara se va redresa, avand garantia ca preturile imobilelor oferite puse la dispozitie de acestea nu vor fi astronomice.