Solutii de videoconferinta personalizate – cONnect!

O colaborare reusita, in orice domeniu, implica resurse financiare si de timp considerabile. Evolutia tehnologiei faciliteaza acum deplasarea in orice colt al lumii, in orice sala de conferinta, in orice amfiteatru sau in orice sala de operatie la distanta de un click cu ajutorul unui terminal de videoconferinta.

Miercuri, 2 iunie 2010, incepand cu ora 09:00, la sediul companiei Quartz Matrix, liderul mondial in materie de comunicatii unificate Polycom dezvaluie noile solutii si aplicatii de videoconferinta specifice domeniilor de business, educatie si medicina, prin prezentari live si sesiuni de intrebari si raspunsuri cu clientii.

Cei prezenti la evenimentul “cONnect” vor testa fidelitatea si performantele acestor sisteme in cadrul unor demonstratii extinse hands-on, in care echipa de specialisti Polycom, cu sprijinul Quartz Matrix, vor prezenta avantajele implementarii solutiilor de videoconferinta.

Videoconferinta are o valoare reala pentru clienti:

-          costurile de transport si cazare pentru desfasurarea sedintelor sunt eliminate

-          costurile de amenajare si intretinere a unei sali de conferinta dispar

-          intalnirile interactive genereaza idei noi

-          persoanele pot lucra la acelasi proiect aducandu-si aportul in timp real prin schimbul de documente in format electronic

Quartz Matrix, partenerul national Polycom, ofera posibilitatea testarii solutiilor de videoconferinta, la sediul sau, pe B-dul Carol I, nr. 5, Iasi, miercuri, 2 iunie 2010, incepand cu ora 09:00.

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 16 ani, aduce valoare clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat.

Quartz Matrix

B-dul Carol I, nr. 5, Iasi

Tel: +40(232) – 217.248

Fax: +40(232) – 217.262

office@quartzmatrix.ro

Responsabil marketing / events

Bogdan Suchar

Coordonator Marketing Divizia Solutii IT&C

events@quartzmatrix.ro

www.quartzmatrix.com