Solutie anti-spam pentru casute de email

Aplicatia SpamExperts a fost creata in parteneriat cu Universitatea Maastricht din Olanda in anul 2001. La inceput s-a dorit dezvoltarea unei aplicatii ce urma sa ofere o solutie de securitate la scara mica pentru casutele de email, insa s-a dovedit a fi mai mult de atat, aceasta solutie avand un succes enorm.

SpamExperts este la ora actuala lider pe piata din Olanda in materie de filtru anti-spam si este evident ca produsul lor a inceput sa devina cunoscut in toata Europa si America. Angajatii companiei sunt considerati experti in ceea ce fac si participa in mod regulat la toate conferintele importante din industria web hosting-ului, cum ar fi HostingCon, Web Hosting Days si Parallels Summit.

In acest moment solutia anti-spam oferita de catre SpamExperts este folosita de peste 1 milion de domenii din intreaga lume si filtreaza peste 50 de milioane de adrese de email pe zi din care 97% dintre mesaje sunt clasificate ca fiind spam.

In cazul casutelor traditionale, in momentul in care trebuie sa primiti un email acesta va fi livrat pe acelasi server pe care este gazduit domeniul respectiv fara a fi filtrat indeajuns de filtrele anti-spam standard.

In cazul casutelor protejate de catre SpamExperts, toate email-urile sunt filtrate prin intermediul unui server SpamExperts, acestea fiind trimise catre serverul dumneavoastra doar dupa ce sunt filtrate. In majoritatea cazurilor 70% dintre email-uri sunt etichetate ca spam.

Preturile pentru SpamExperts se calculeaza pe domeniu nu pe numarul de casute de email, ceea ce constituie un avantaj pentru companiile cu un numar mare de angajati. In Romania, aceasta solutie poate fi comandata impreuna cu un pachet de gazduire prin intermediul companiei ACIP HOSTING pretul lunar  fiind de 4 euro fara TVA.

SpamExperts este solutia de filtrare anti-spam perfecta, de aceea te invitam sa profiti chiar acum de avantajul acestei solutii.