Solutia tratamentelor pentru copilul tau

Cu siguranta tuturor mamicilor li-i s-a intamplat macar odata in viata ca micului lor sa nu vrea sa inghita medicamentul, siropul sau vitaminele, acest lucru generand astfel adevarate crize si frustari de ambele parti.
Tocmai pentru ca aceste situatii neplacute sa se sfarseasca Babymed.ro a adus pe piata din Romania cea mai eficienta solutie la aceste probleme, si anume sticluta Medibottle.
Babymed.ro este magazinul online care va ofera posibilitatea de a achizitiona cele bune produse pentru copii, astfel incat, banalele sarcini, precum administrarea medicamentelor si a vitaminelor celor mici sa fie foarte usor de executat.
Medibottle este un mecanism care vine atat in ajutorul mamicilor cat si a celor mici atunci cand vine vorba de administrarea medicamentelor. Acest mecanism este format dintr-o seringa, un suport care va sustine serigna si nu in cele din urma dispozitivul care ii va permite celui mic sa traga medicamentul dozat.
Datorita sistemului pe care il are sticluta Medibottle mamicile au de acum posibilitatea de a le administra tratamentele copiilor,  precum medicamente, siropuri si vitamine, fara ca micutul lor sa simta gustul amar al acestora. Cei de la Babymed.ro va ofera asadar posibilitatea de a le administra micutilor vostri medicamentele fara grija ca se vor ineca sau vor avea alte probleme.