RTH are solutia perfecta împotriva furturilor din locuinte: grilaje tip zabrele, pentru ferestre si usi

460X312

De ce sa risti siguranta locuintei tale?
Știati ca anual cel putin una din cinci locuinte a fost sparta de hoti? ÃŽn peste 90% din cazuri, acestia intra prin efractie pe geam sau pe usa, iar în peste 25% dintre aceste situatii, spargerile au avut loc în momentul în care proprietarii erau… acasa. Iata de ce, grilajele tip zabrele ofera SIGURANTA casei tale, dar mai ales CONFORTUL de care are nevoie familia ta. Compania RTH Proconstruct ofera solutia perfecta pentru segmentul rezidential: grilajele tip zabrele, atat pentru usi, cat si pentru ferestre.
Pe langa aspectul elegant si îmbinarea rafinata, grilajele metalice oferite de RTH Proconstruct se integreaza perfect în orice concept ambiental (http://rthc.ro/newsletter-saptamana-23-anul-2014-2/). Eficienta acestui tip de sistem este garantata 100%, datorita mecanismului de fabricatie si mai ales a calitatii acestuia. Cu o grosime de numai 4 mm, grilajele tip zabrele sunt disponibile în orice dimensiune sau înaltime de care aveti nevoie. Grilajele sunt asamblate complet numai cu nituri si suruburi, fara a fi necesara sudura, astfel încat sunt mult mai rezistente la coroziune.  Avantajele acestui sistem sunt multiple. Pe langa existenta unui mecanism de deschidere de 180 de grade, grilajele sunt concepute cu teflon intermediar pentru a asigura o functionare silentioasa. În plus, pentru o securitate ridicata, grilajele au fost prevazute cu lacate de blocare.
Dimensiunile nu sunt standard, ci se stabilesc punctual în functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat. Grilajele metalice tip zabrele sunt folosite oriunde este nevoie de siguranta, dar si de transparenta.
Grilajele tip zabrele, atat pentru usi, cat si pentru ferestre, sunt disponibile zincate sau vopsite într-o gama variata de culori ( RAL). ÃŽntreg cadrul, pragurile si mecanismele de blocare sunt realizate complet din tabla de otel zincata cu o grosime de 1,5 mm. Șinele transversale sunt realizate din bare galvanizate cu o grosime de 4 mm, fiind conectate la sine verticale prin nituri în doua sau trei serii, în functie de înaltime si de amplasamentul grilajului. Cu siguranta veti gasi în gama noastra de grilaje metalice, solutia pe care o cautati, la cel mai bun raport calitate-pret. Nu mai asteptati! Contactati acum echipa noastra de specialisti, pentru a primi rapid cele mai utile informatii si o oferta personalizata, conform nevoilor dumneavoastra. Alegeti singurul sistem 100% eficient si plecati în vacanta… linistiti!

Contact: RTH Proconstruct
Șoseaua Centurii nr.11, Bragadiru, Ilfov
Site RTH: http://rthc.ro/
Email: office@RTHc.ro
Telefon: 021.323.75.23
Fax: 031.425.64.40
Mobil: 0723.11.22.88