Solutia pentru deplasari rapide inchirieri auto prin Rent-a-car-otopeni.ro rent a car Bucuresti


Inchirierea de masini a devenit in ultimii ani o activitate banala, multe persoane au inteles ca se pot bucura de nenumarate facilitati odata ce apeleaza la societatile de rent a car. Daca pana acum cativa ani clientii companiilor erau in marea lor majoritate turisti straini, astazi si persoanele din tara apeleaza in mod frecvent la aceste servicii, fie ca au nevoie de o masina pentru a ajunge la locul de munca sau pur si simplu nu detin un autoturism personal. Daca in viitor vei avea nevoie de o masina prin serviciul de rent a car Bucuresti poti conta pe ajutorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro nu numai ca vei putea alege modelul dorit dintr-o flota de peste 100 de modele , vei beneficia si de servicii rezonabile din punct de vedere al tarifului, de masini de foarte buna calitate. Daca iti doresti sa inchiriezi ca turist, ai o serie de variante la care poti opta, exista serviciul de inchiriere a masinii direct din aeroport sau poti beneficia de varianta online, aici sunt prezente marea majoritate a companiilor de rent a car Bucuresti, in continuare iti vom prezenta avantajele de care vei beneficia optand pentru fiecare din aceste metode de rezervare.
Inchirierea online a masinii
Probabil ca este cea mai comoda varianta, din fata calculatorului vei putea sa iti rezervi masina pe care o doresti, este atat de simplu si de comod, ai o serie de avantaje in acest sens, ai posibilitatea sa parcurgi cat mai multe companii de inchiriere si sa optezi pentru oferta care ti se potriveste cel mai bine, atat din punct de vedere al tarifului care desigur este un criteriu cat se poate de important cat si din punct de vedere al masinii pe care o doresti. In functie de tipul de calatorie iti vei putea alege masina care ti se potriveste cel mai bine, la Rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea sa alegi o masina pentru o scurta calatorie in oras sau una de lux daca trebuie sa participi la o intalnire de afaceri. Online este mult mai simplu si mai usor, flotele de masini fiind destul de vaste, exisdta chiar si modele mai spatioase de 7 sau de 9 locuri in situatia in care vei calatorii cu mai multe persoane. De asemenea pe site vei avea si posibilitatea sa iti alegi transmisia masinii si tipul de carbutrant. Singurul mic dezavantaj la acest tip de inchiriere ar fi faptul ca unele garantii iti percep o anumita suma de bani pentru a rezerva masina. Insa vei avea certitudinea ca la data si ora stabilita masina rezervata se va afla la destinatie.
Inchirierea direct din aeroport
Aici ai avea cateva dezavantaje, multe firme care au aici punctul de lucru, pot percepe taxe destul de mari, asta inseamna ca pe langa pretul de inchiriere se mai pot adauga taxe de aeroport, livrarea masinii si multe altele, asadar inchirierea unei masini online poate fi din acest punct de vedere ceva mai avantajoasa, daca faci asta pe un site, in momentul in care vei ajunge in aeroport vei fi asteptat de un reprezentant al companiei de rent a car Bucuresti pe care ai ales-o.
Cum se calculeaza pretul
In functie de clasa masinii si nu in ultimul rand de politica si decizia fiecarei companii de inchirieri auto in parte, pretul se va calcula pentru perioade de minim 3 zile, de exemplu pentru o masina din clasa celor economice la Rent-a-car-otopeni.ro vei plati o suma de 90 de euro pentru aceasta perioada, in afara de banii acestia va mai trebuii sa achiti si o garantie care este de 100 de euro. La finalul perioadei daca totul este in regula acdeasta suma de bani iti va fi restituita in totalitate. In regula inseamna ca masina trebuie adusa la data si ora stabilita conform contractului, sa fie curata si sa nu prezinte avarii pe cauzate din vina ta. Pe langa masinile din gama economica mai ai posibilitatea sa inchiriezi si modele de lux daca bugetul ti-o permite, la rent-a-car-otopeni.ro prin oferta de inchirieri auto Bucuresti ai posibilitatea sa inchiriezi Ausi Bmw sau Mercedes in functie de posibilitatile financiare. Este de mentionat ca daca esti un om de afaceri care se respecta vei avea posibilitatea sa faci o impresie foarte buna la orice intalnire cu o masina pe care o vei inchiria de la ei. In continuare trebuie sa te orientezi si catre alte aspecte esentiale in momentul in care vei face o rezervare.
Siguranta si confortul oferit de masina – pentru a te bucura de aceste facilitati trebuie sa gasesti o companie cu experienta care sa aiba o flota cat se poate de buna de masini, vechimea acestora nu trebuie sa fie prea mare, avand in vedere ca masinile sunt folosite de un numar destul de mare de clienti. O masina cu un an nou de fabricatie inchiriata de la o companie de renume iti va oferii doar avantaje, masini de foarte buna calitate, preturi corecte si nu in ultimul rand accesorii suplimentare de care ai nevoie. O societate specializata trebuie sa iti puna la dispozitie asigurari si tot ce este necesar pentru a te deplasa pe drumurile din tara, in sezonul rece trebuie sa fie dotate masinile cu anvelope de iarna. De asemenea masinile ce fac obiectul acestui serviciu de inchirieri auto trebuie sa aiba la fiecare 6 luni de zile efectuate inspectiile tehnice precum si sa fie verificate dupa fiecare perioada de inchiriere in serviceuri specializate.
Contractul de inchirieri auto in Bucuresti sau Otopeni – in afara de cele mai sus mentionate, compania pe care o alegi ca partenera pentru serviciul de inchirieri auto in Bucuresti trebuie sa iti ofere un contract in momentul in care ai facut rezervarea daca alegi modul online. Acesta trebuie citit cat se poate de bine inainte de a lua decizia de a inchiria, trebuie sa vezi care sunt clauzele conditiile si obligatiile tale, studiaza cu atentie fiecare paragraf, in acest fel vei evita situatiile neplacute in care vei platii sume de bani in plus, sau mai rau decat atat ti se va retine in totalitate si garantia. Contractul de inchiriere trebuie sa fie cat se poate de simplu daca alegi o companie de inchirieri auto ca Rent-a-car-otopeni.ro care pune pe primul plan clientul si satisfactia acestuia. Pe langa clauze si conditii acesta va trebuii sa cuprinda si o sectiune in care sa poti bifa daunele pe care le are masina in momentul inchirierii, aloca ceva timp cand ajungi la sediul agentiei sa le verifici cat se poate de amanuntit, in acest mod vei evita situatiile neplacute de care iti spuneam mai sus. Obligatia firmei este sa iti prezinte contractul si a ta de a-l citii cu atentie inainte sa-l semnezi. Asigura-te de asemenea ca nu cuprinde taxe abuzive, asa numitele costuri ascunse pe care ti le poate percepe agentia de inchirieri auto. Asadar trebuie sa ti seama de aceste aspecte pentru a te bucura de un serviciu de inchirieri masini excelent, pentru mai multe detalii sau pentru a face o rezervare nu ezita sa ii alegi pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro Rent a car Bucuresti.