Solutia informatica iTaxCollect faciliteaza plata online a taxelor si impozitelor

Solutia informatica de la SIVECO Romania automatizeaza complet procesul de calcul si actualizare a datelor privind impozitele si taxele datorate de cetateni

Primariile au la dispozitie o solutie informatica care faciliteaza incasarea taxelor datorate de cetateni si informarea acestora asupra sumelor pe care le au de platit. iTAXCollect reprezinta un sistem integrat de management al colectarii impozitelor si taxelor la nivelul administratiei locale asigurand calculul eficient si rapid al acestora .

Solutia din portofoliul SIVECO Romania centralizeaza datele stocate, automatizeaza procesul de calcul si de actualizare a datelor, simplifica si fluidizeaza procesul de colectare a datelor, faciliteaza administrarea sistemului si actualizarea parametrilor de calcul, permitand un mod de calcul mai eficient al impozitelor.

Aplicatia iTAXCollect contine doua componente interconectate: iTAXCollect Management System – produs de back-office destinat utilizarii in cadrul directiilor de impozite si taxe locale din administratia publica locala – si Internet TAXCollect, componenta software destinata atat informarii cetatenilor prin internet sau infochiosc, cat si efectuarii de plati electronice.

“Solutia iTaxCollect tine pasul cu orice modificare legislativa, nefiind necesara intreruperea celorlalte activitati. Astfel, in momentul intrarii in vigoare a actului normativ in baza caruia se face modificarea/adaugirea in sistem, toate activitatile de control si statistica pot fi efectuate in orice moment de catre persoanele autorizate”, declara Lacramioara Barseti, Director SIVECO Applications in cadrul SIVECO Romania.

Solutia iTaxCollect poate fi integrata cu alte solutii furnizate de SIVECO Romania administratiei publice: SIVECO Business Analyzer, SIVADOC (Document Management), Registrul Agricol, Infochiosc, SIVECO Portal.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 120 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.