Solicita GRATUIT o lectie demo si poti castiga un pandantiv Svarowski!

Studierea limbii engleze a devenit indispensabila in zilele noastre! La angajare, in discutiile cu partenerii externi, in calatoriile de afaceri… peste tot avem nevoie de ea! Eurocor este alaturi de dvs.! Cu ajutorul aplicatiei de invatare online Multimedia Plus, studierea limbii engleze devine un lucru distractiv, ca un joc! Profitati de sansa de a testa GRATUIT aceasta aplicatie si de a castiga un elegant pandantiv Svarowski!

Gata cu drumurile la meditator! Spuneti adio stresului lectiilor colective!

Zeci de mii de oameni din toata lumea au reusit sa-si construiasca o cariera de succes profitand de avantajele e-learning! Si dvs. puteti invata rapid, usor, intr-un mod placut! Profitati acum de sansa de a studia exact ca in tarile din vestul Europei sau in SUA! Cu aceasta metoda de top, studiul ajunge sa fie o forma de relaxare!

Multimedia Plus este o aplicatie online pentru invatarea limbii engleze care insoteste cursul Engleza Incepatori. Ce avantaje va ofera?

gasiti peste 40 de exercitii interactive, insotite de ilustratii atractive si inregistrari audio in fiecare pachet;

va perfectionati pronuntia prin inregistrarea si compararea cu pronuntia nativului (prin intermediul unui microfon conectat la computer);

puteti verifica in orice moment daca ati raspuns corect;

va exersati toata materia unei lectii printr-un test de verificare online;

dictionarul intregului curs este disponibil inca de la inceput.

GRATUIT! Nu va costa nimic sa testati aceasta aplicatie deosebit de eficienta! Descarcati acum, gratuit, lectia demo a aplicatiei Multimedia Plus, de pe site-ul multimediaplus.eurocor.ro.

PREMIU! V-am pregatit o surpriza! Veti putea fi si stralucitoare la petrecerile organizate cu prilejul Sarbatorilor pascale. Solicitand lectia demo gratuita a aplicatiei Multimedia Plus, intrati automat in cursa pentru castigarea premiului special – un elegant pandantiv cu cristale Svarowski, care pune in valoare tinuta de sarbatori! Premiul se acorda celei de-a 100-a persoane care va solicita lectia demo.

REDUCERE! Iepurasul vine acum si cu o reducere substantiala pentru toti noii inscrisi! Daca va decideti acum sa urmati cursul de Engleza Incepatori, beneficiati de o reducere de 50% din valoarea aplicatiei online Multimedia Plus! Platiti astfel doar 10 lei/pachet (2 lectii), in loc de 20 lei – acest lucru inseamna o economie totala de 200 de lei!

* Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro.

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda,  cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta

Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti

[telefon] 021-33.225.33

[fax] 021-33.225.30
[e-mail] marketing@eurocor.ro

[web] www.eurocor.ro