Sold out la o categorie de bilete la Scorpions!

Desi mai sunt mai bine de trei saptamani pana la concertul eveniment al trupei Scorpions la Bucuresti, biletele din Tribuna A sunt epuizate iar in gazon B au mai ramas doar 200 de bilete!

 

Peste mai putin de o luna, romanii vor povesti cu regret despre ultimul concert al trupei Scorpions. Legenda creata in 40 de ani de catre membrii Scorpions, va ramane doar legenda! Ii asteptam cu nerabdare dar si cu tristete pe greii rockului international, sa ne despartim de ei la noi acasa! Vom canta impreuna cu ei piese precum „Wind Of Change”, „Still Loving You” sau „Rock You Like A Hurricane”, devenite icon-uri pentru milioane de oameni, dar vom asculta si piese noi, incluse pe ultimul lor album – „Sting In The Tail”!

De la anuntarea concertului, romanii au aratat ca sunt adevarati fani Scorpions si au achizitionat deja peste 12 000 de bilete! Astfel, in momentul de fata la Tribuna A nu se mai gasesc bilete – fiind sold out, in Tribuna B, C si D au mai ramas foarte putine bilete iar in gazon B se mai gasesc in jur de 200 de bilete. Fanii care vor sa aiba un loc cat mai bun la concertul de adio Scorpions ar trebui sa se grabeasca, capacitatea maxima de la Zone Arena fiind de aproximativ 20 000 locuri!

 

Concertul de adio va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din “Get Your Sting And Blackout World Tour”! In deschiderea concertului vor canta doua trupe foarte apreciate de catre publicul din Romania si nu numai: Trooper si Christian Becker & Avenue.

 

Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro!

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

-          128 lei – Gazon B

-          190 lei – Gazon A

-          265 lei – Golden Circle

-          350 lei – Tribuna

 

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Rock FM, Adevarul, Adevarul de Seara, Click, OK, Tango, Zile si Nopti, Sapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, iConcert.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Monden.info, eComunicate.ro, InternetCorp, Indoor Media, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Carpat Guard si Spard Team.