SoftVision organizeaza primul training de PHP in Cluj

Cluj-Napoca, 9 februarie 2012

Programe de training, oportunitati de cariera

  • Esti pasionat de domeniul IT, ai studii sau experienta in domeniul tehnic?
  • Esti in cautarea unei noi provocari?
  • Esti pasionat de software in general si de PHP in mod special?
  • Vrei sa te alaturi echipei noastre si sa devii programator PHP, insa ai impresia ca nu esti destul de pregatit?

Primul training de PHP sustinut de SoftVision in Cluj

 “PHP Training” este un training intensiv cu durata de 3 saptamani, timp in care vor fi explicate, pas cu pas, de la principiile de baza ale programarii PHP pana la concepte mai avansate, introduse in cele mai recente versiuni PHP. Detalii mai multe despre training gasiți pe pagina dedicata de pe site: http://www.softvision.ro/cariera?p=17

Cei interesați sa participe la training-ul organizat in luna martie la Cluj se pot inscrie pe site-ul companiei sau prin e-mail la adresa training@softvision.ro. Locurile sunt limitate, iar la terminarea perioadei de training se va face o evaluare finala. Cei cu rezultate competitive vor primi o oferta de angajare din partea companiei.

SoftVision este compania romaneasca de dezvoltare software cu sediul central in Cluj-Napoca si birouri in Baia-Mare, Iași si San Jose (California, SUA). De peste 14 ani oferim solutii software outsourcing customizate de o calitate ireprosabila clientilor nostri din SUA si Europa.

Compania numara in prezent peste 600 de angajati, cu 170 mai mult fata de anul trecut, si are planuri de crestere pana la peste 800 de oameni pana finalul anului 2012. Suntem specializati in furnizarea serviciilor de programare, dezvoltare de aplicatii/produse software, servicii de testare/asigurarea calitatii si suport, in domenii  variate: telecomunicatii, finante, media, medical etc.  Expertiza noastra acopera majoritatea limbajelor de programare si tehnologiilor utilizate la ora actuala:  iOS, Android,  Java, C#, .NET/Windows, PHP, JavaScript, Database, Operating Systems, Application/Web server, Test Automation si altele.

SoftVision

Sediu central: Str. Republicii nr. 57, Cluj-Napoca

Persoana de contact: Andreea Oprea, Specialist PR

Tel/Fax:  0364 – 402.084, Mobil: 0741 187 466

E-mail: pr@softvision.ro

Web:   www.softvision.ro