Soft.ro lanseaza primul Market Online de Software

In prezent, Romania este cunoscuta ca o sursa de progamatori exceptionali in toate domeniile si recunoscuti pe plan mondial. Calitatile softurilor romanesti nu au nevoie de descrieri detaliate sau de recomandari, ci de o piata de desfacere a lor, care este tot mai necesara.

 

Portalul IT Soft.ro a lansat, inRomania, prima piata de Market Online pentru softuri. Soft.ro Market aduce beneficii atat companiilor romanesti de software cat si utilizatorilor din mediul de afaceri privat.

 

Cu ajutorul acestei piete de software, orice programator sau firma inregistrata isi poate prezenta si vinde direct aplicatiile software dezvoltate.

 

Soft.ro Market ofera posibilitatea de a comercializa produsul software, cu tot cu specificatii si functionalitati, si de a-l oferi catre teste gratuite.

 

Avand in vedere ca mediul online de afaceri este mult mai dinamic decat mediul fizic, produsele companiei pot fi vizionate zilnic, la orice ora, de potentiali cumparatori, astfel firmele prezente pe Soft.ro Market sunt mereu deschise.

 

Prin Soft.ro Market sunt sustinute companiile active de pe piata noastra, urmarea fiind eficientizarea afacerilor si cresterea profitului.

 

Mai multe detalii gasiti direct pe site la www.soft.ro sub categoria MARKET.