Softelligence a lansat platforma de e-business integrat OMNi 2.0

In cadrul conferintei ”A FI SAU A NU FI ONLINE? ACEASTA E INTREBAREA!” de ieri, 19 aprilie, Hotel Radisson Blu, Softelligence a prezentat noua versiune a primei solutii romanesti de e-business, integrata nativ cu Microsoft Dynamics CRM si Windows Azure, care permite tranzactii online prin plata securizata cu GECAD ePayment.

Discutiile au tintit in primul rand atingerea unor puncte sensibile in mediul actual, cum ar fi: transparenta si eficienta relatiilor cu clientii, furnizorii si partenerii de afaceri, extinderea afacerii in mediul online, centralizarea si securizarea tuturor proceselor online ale unei companii.

Printre invitatii care au sustinut discutii interactive s-au numarat Teodor si Adrian Blidarus (Managing Partners, Softelligence), George Pristavu (Developer & Platform Evangelism Lead, Microsoft Romania), Daniel Nicolescu (CEO, GECAD ePayment), dar si reprezentanti ai unor clienti Softelligence precum: BCR Leasing, MOL Romania si RHS.


“OMNi a aparut din nevoia companiilor din piata de a avea un sistem de e-business complet si integrat. Desi principial toata lumea este de acord ca e-business-ul nu mai este o optiune, ci o necesitate, companiile din ziua de azi amana momentul extinderii afacerii in internet datorita abordarii punctuale si dintr-o perspectiva izolata a proceselor interne.”, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner, Softelligence.

“In cazul Softelligence, discutam despre o solutie care construieste peste procesele existente, abordeaza compania in ansamblul ei si foloseste comunicarea multi-canal pentru o relatie eficienta si transparenta cu partenerii si clientii.”, a mai precizat Teodor Blidarus.

“Intr-un domeniu atat de dinamic, asa cum este comertul electronic, unde cresterile anuale sunt in medie de 30%-40%, este crucial sa utilizam solutii care sa ne ofere o flexibilitate cat mai mare si care permit adaptabilitate la cerintele clientilor. Platforma OMNi reuseste sa integreze toate sistemele implicate in derularea unei afaceri online, de la magazinul electronic si platile online pana la sistemele interne de tip ERP.”, a declarat Daniel Nicolescu, CEO GECAD ePayment.

„Parteneriatul cu Softelligence deschide drumul pentru adoptia Windows Azure in randul clientilor medii si mari din Romania ce desfasoara activitati de e-business: de acum inainte, capabilitatile platformei OMNi 2.0 vor fi amplificate de Windows Azure pentru a permite implementarea de solutii in timp record pentru clienti si furnizori. Colaborarea cu Softelligence, desi printre primele aplicate in Romania, marcheaza saltul natural al partenerilor nostri inspre valorificarea potentialului serviciilor de cloud, cu impact profund in industria software romaneasca.”, a declarat George Pristavu, Developer & Platform Evangelism Lead, Microsoft Romania.

OMNi 2.0 este o platforma de e-business integrat ce permite companiilor de orice dimensiune sa-si extinda si eficientizeze procesele de business cu ajutorul internetului. Procese traditionale precum cele de vanzari, financiare, customer service, marketing sau loializare, care in trecut erau desfasurate de angajatii companiei, pot fi optimizate printr-o solutie completa si eficienta de comunicare cu clientii, furnizorii si partenerii de afaceri.

Softelligence este prima companie din Romania care ofera o platforma integrata de e-business jucatorilor importanti din mediul de afaceri local. Infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din tara, compania are ca obiectiv stabilirea unui nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul e-business si al consultantei tehnice. Produsele Softelligence sunt OMNi 2.0 (platforma de e-Care, e-Marketing si e-Commerce integrata cu Microsoft Dynamics CRM) si ELITE (servicii de high-end outsourcing).

Contact:
Cristina Andries
Marketing & PR Manager
marketing@softelligence.ro
0741 229 671