Soferii romani adopta rapid avantajele oferite de telefoanele inteligente

Soferii romani apeleaza din ce in ce mai mult la noua tehnologie smartphone si la facilitatile oferite de aceasta, alegand aplicatia auto.ro pentru iOS specializata pe serviciile din domeniul auto.

Utilizatorii considera aplicatia auto.ro foarte utila, fiind prima din Romania care ofera  localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto. Noua tehnologie vine in intampinarea nevoilor oricarui sofer, facilitand accesul la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, taxi-uri, parcari si alte puncte de interes importante.

La numai o saptamana de la lansarea oficiala, aplicatia dezvoltata de auto.ro este pe primul loc in topul preferintelor romanilor privind aplicatiile gratuite pentru iOS, inregistrand peste 20.000 download-uri, 170 rating-uri si foarte multe review-uri pozitive.

Aplicatia functioneaza pe baza a peste 12.000 adrese, este gratuita si este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

“Am dezvoltat aplicatia auto.ro pentru a veni in sprijinul conducatorilor auto. Ne gandim la apropierea minivacantei de 1 Mai cand soferii vor pleca din localitate si oricine se poate regasi in situatia de a avea nevoie de o benzinarie, o vulcanizare, un service sau orice alt serviciu din domeniul auto. Pentru a sprijini cat mai multi conducatori auto romani, varianta pentru Android va fi disponibila in curand”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

 

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit: http://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8