Société Gourmet deschide “Cooking Classes” si un intens team building -TEAM COOKING –

Société Gourmet Cooking Classes & more deschide prima locatie dedicata cursurilor recreative de gatit si evenimentelor gourmet impreuna cu chef Daniel Wendorf.

Cooking Classes de weekend si un “After Work Short Cooking Class” va asteapta in casa noastra pe malul lacului din Pipera, cu bucatarie, veranda si terasa. Un curs dureaza 3 ore in care veti gati un meniu cu 3 feluri , dupa care va poftim sa degustati propriile creatii alaturi de o veritabila lectie de wine pairing tinuta de savurosul Razvan Jurca; asiguram toate produsele/ingredientele, sorturile, ustensilele si primiti brisura cu retetele exacte .

Un proiect nou – TEAM COOKING – un team building inedit, extrem de relevant pentru orice echipa, ce pentru o zi ia locul unei echipe culinare profesioniste. Un format gandit si testat pentru a atinge dezideratele unui team building. Scopul unui TEAM COOKING: realizarea unui meniu complet într-un timp dat si cu resurse limitate. Echipa ta isi va numi un Head Chef, un Sous Chef si va trebui sa imparta responsabilitati, gestioneze resursele si timpul, sa comunice permanent, iar la final rezultatul finit al team work-ului trebuie sa fie servit.

Va invit sa vizitati noul nostru web site (http://www.societegourmet.ro) si sa imi spuneti parerea voastra, iar daca aveti drum prin Pipera puteti trece pe la noi sa vedeti noul nostru loc de “Cooking”.

Societe Gourmet

Strada Drumul Bisericii nr.11, Pipera

Rezervari: 0721223385; rezervari@societegourmet.ro ; http://www.societegourmet.ro