Smartwatch copii cu gps

Iti doresti un smartwatch copii cu gps si nu stii de unde sa alegi?

Noi iti propunem sa faci o vizita magazinului nostru www.kidgps.ro.

Ce este un ceas cu gps pentru copii?

Este un dispozitiv exact cu aceeasi forma ca a unui ceas insa pe langa functiile cu care te-ai obisnuit acesta poate sa fie folosit si ca un telefon normal sau iti poate arata locatia copilului direct pe telefonul mobil.

Ceasul se conecteaza la internet si trimite la intervale setate de catre tine pozitia copilului in aplicatia instalata pe telefon.

Printre functii poti gasi

  • Monitorizare spion cu care poti asculta tot ce se petrece in jurul ceasului fara ca cel mic sa isi dea seama. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti din aplicatie comanda iar ceasul va suna pe numarul tau de telefon fara sa emita vreun semnal sonor sau sa se aprinda ecranul
  • Perimetru de securitate. Poti seta un perimetru in care cel mic sa se joace si in momentul cand acest perimetru este deposit vei primi pe telefon o alerta
  • Buton SOS. Este un buton dedicat care apasat in caz de urgenta va forma numarul setat. Daca acesta nu raspunde va forma automat celelalte numere de telefon setate in 3 cicluri.
  • Alarma cand ceasul este dat jos de la mana
  • Mod nu deranja. In timp ce este la scoala poti seta ca cel mic sa nu fie deranjat de telefoane
  • Alerta baterie descarcata la 20%
  • Monitorizarea smnului

Ceasul cu GPS te poate ajuta in foarte multe situatii. Chiar si atunci cand profesorul nu ii mai lasa pe copii cu telefon mobil poti lua legatura cu copilul tau printr-o convorbire bi-directionala exact ca la un telefon normal.

Dispozitivul mai poate primi si scurte mesaje vocale sau text. Daca ai sa-I transmit ceva ce nu necesita chiar un telefon o poti face foarte usor prin intermediul aplicatiei.