SmartLF SG a fost desemnat scanner-ul anului 2015

Bucuresti, 19 noiembrie 2015

Asociatia SGIA (Specialty Graphic Imaging Association) a ales modelul Colotrac SmartLF SG ca fiind scanner-ul anului la categoria format mare. SGIA este singura asociatie internationala pentru imagistica de specialitate, fiind una din cele mai importante resurse de informatii din domeniu.

SGIA, in calitate de asociatie dedicata domeniului grafic, a precizat criteriile cele mai importante pe care un scanner profesional trebuie sa le indeplineasca:
Sa reproduca precis culorile
Sa aiba o iluminare foarte buna
Sa aiba o latime potrivita aplicatiilor din domeniu
Sa accepte media de grosimi mai mari
Sa aiba o productivitate mare

Scanner-ul Colortrac SmartLF SG exceleaza in toate aceste criterii, fiind creat special pentru documente grafice cu o latime de pana la 46 inch, iar latimea scanarii este de maxim 44 inch. Lentilele profesionale ale camerelor ofera o reproducere fidela a imaginilor color, impreuna cu umbre si detalii exceptionale. De asemenea, poate scana documente cu o grosime de pana la 15mm, datorita unui sistem cu maner ce poate fi ridicat si coborat, pentru un proces cat mai simplu de introducere a documentelor.

Seria Colortrac SmartLF SG foloseste aceeasi tehnologie senzor CCD folosita la camerele profesionale de calitate. Avand o rezolutie de 1200dpi, aceste scannere au cea mai mare rezolutie dintre toate scannerele de format mare de pe piata la momentul actual. Astfel, ele sunt perfecte pentru a obtine si detaliile fine din desene tehnice si harti si culorile necesare profesionistilor din grafica.

Printre avantaje se mai numara: viteza mare de scanare, un sistem simplificat pentru media de grosimi mari, conexiune SuperSpeed USB3 / USB2 sau Gigabit Ethernet, interfata simpla a panoului de control, consum mic de energie, durata de viata indelungata.

Scannerele Colortrac sunt distribuite in Romania de catre Z Spot Media, unul din cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara. Pentru a consulta gama completa de produse din portofoliu, dar si pentru a urmari noutatile aparute in domeniu, va invitam sa vizitati site-ul www.zspotmedia.ro sau showroom-ul din Bucuresti al firmei.
Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro