Smart Meniu, campionul anului 2011 la KFC Romania

Peste 1.700.000 de Smart Meniuri vandute in restaurantele KFC din toata tara

KFC Romania a lansat in luna martie 2011 „Smart Meniu”, un meniu de senzatie care s-a plasat imediat printre preferintele clientilor. Cu peste 170 000 000 de bucati vandute, Smart Meniu a devenit vedeta anului 2011 in meniul KFC.

In ianuarie 2012, Smart Meniu s-a mentinut in topul preferintelor clientilor cu peste 300 000 de meniuri vandute in toate restaurantele KFC din tara.

Smart Meniu face parte din gama KFC- Smart Choice si contine, asemeni celorlalte oferte KFC, cele mai gustoase produse de pui din oras – Hot Wings si Crispy Strips, impreuna cu o portie de cartofi si binecunoscutul sos de usturoi – la un pret foarte avantajos: doar 9, 90 lei.

“Fii istet si castiga” – este indemnul sub care KFC isi invita oaspetii sa incerce produsele din gama Smart Choice, oferite la un pret avantajos si la standardele de calitate cu care KFC si-a obisnuit consumatorii. Platforma Smart Choice a fost introdusa de KFC Romania pentru a oferi clientilor cele mai indragite produse la preturi accesibile.

 

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.