Smart FM: Canta Cu Mine

Smart FM a lansat campania Canta Cu Mine!
Marele Premiu al Campaniei este o Vacanta de Revelion pentru doua persoane la Sharm El Sheikh.
Asculta Smart FM, identifica cele 30 de piese si interpretii, iar raspunsul trimite-l la revelion@smartfm.ro, dar si la 3 prieteni care sa te sustina.

ALB-1Doar participantii care au raspuns corect vor participa la tombola. Pentru inscriere la tombola participantul trebuie sa trimita si urmatoarele date personale: nume, prenume, data nasterii, adresa de domiciliu, numar de telefon.
Pot participa la aceasta campanie toate persoanele fizice de cetatenie romana cu domiciliul stabil in Bucuresti

cocktail_logoExtragerea va avea loc in data de 9 decembrie 2009, intre orele 10 – 11, pentru  raspunsurile trimise pe e-mail la adresa revelion@smartfm.ro.  Prezentatorul va oferi toate precizarile necesare extragerii finale si va extrage (prin tragere la sorti) din lista ascultatorilor inscrisi in intervalul de timp definit mai sus.

Marele Premiu al Campaniei este o Vacanta Revelion pentru 2 persoane la Sharm El Sheikh, in valoare de 2000 de euro, pentru  perioada 28.12.2009 – 02.01.2010.
Servicii incluse in pachet:
– 5 nopti, hotel Tiran 4*superior All Inclusive
– transport avion charter Tarom
– transferuri
– Cina Revelion
– taxa viza
– asistenta turistica
Localizare: in Montazah in apropierea insulei Tiran( unde se afla renumita zona de scufundari Ras Nasrani).
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 335 de camere, 2 restaurante, 3 baruri, piscina exterioara sectiune pentru adulti si copii; miniclub pentru copii;amfiteatru, centru de conferinte. alte facilitati: teren de tenis, centru de scufundari si sporturi de apa
Facilitati camere: Fiecare camera  este dotata cu aparat de aer conditionat, televizor prin satelit color, safe, telefon, mini bar, balcon sau terasa privata, fier de calcat.
Pentru detalii acceseaza www.smartfm.ro