Slabeste rapid si sigur prin criolipoliza

Ce este criolipoliza?

O alta metoda de remodelare corporala inovatoare este criolipoliza. Ea se utilizeaza in mai multe zone ale corpului care ne provoaca probleme prin surplusul de grasime precum zona abdomenului, zona bratelor, a picioarelor sau zona fesiera. Aceasta metoda este folosita pentru a elimina stratul adipos cu usurinta si intr-un mod cat se poate de rapid.

De-a lungul anilor, aceasta metoda a fost folosita de numeroase persoane care s-au declarat foarte multumite de procedura prin criolipoliza.

criolipoliza

Cum actioneaza aceasta va intrebati? Ei bine, criolipoliza utilizeaza o aparatura speciala de ultima generatie menita sa inghete celulele adipoase pana la indepartarea totala a acesteia.

Ce beneficii are criolipoliza asupra corpului dumneavoastra?

Ca orice metoda de remodelare corporala, criolipoliza prezinta o serie de avantaje care va va starni zambetul pe buze si va va convinge sa alegeti aceasta metoda sigura de slabit.

Un prim avantaj al acestei proceduri este faptul ca la sfarsitul tratamentului se va ajunge la eliminarea pana la a 25% din stratul adipos care va creeaza probleme. In al doilea rand, procedura nu este una dureroasa si nu exsita efecte adverse severe.

Este posibil, in functie de fiecare persoana care parcurge un astfel de tratament, sa simta o sensibilitate in zona tratata sau se poate invineti sau rosii.

Efectele tratamentului sunt rapide si de durata. Organismul va elimina in urma tratamentului cu criolipoliza toata grasimile in mod natural. Pe langa toate aceste avantaje, metoda minune este si foarte accesibila ca pret, multe clinici de remodelare corporala avand la dispozitie pachete promotionale, la preturi avantajoase.

Unde puteti sa faceti o astfel de sedinta in Bucuresti?

Sedintele de criolipoliza sunt disponibile si in clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti. Pe langa acest tratament, dumneavoastra puteti opta si pentru alte servicii ale clinicii, precum radiofrecventa, ultrasunete, diferite tratamente faciale, drenaj limfatic, reflexoterapie sau masaj anticelulitic.

Terapeutii profesionisti va vor ajuta sa scapati de surplusul de grasime suparator si va vor pregati un aspect de invidiat si un corp ideal gata de plaja!

Intra acum pe site-ul celor de la Fysiogand si informeaza-te cu privire la tratamente si tarifele acestora. Puteti de asemenea sa consultati calendarul disponibil pe site sau sa le faceti o vizita programandu-va la numarul de telefon 0727679670. Fa o investitie potrivita si pregateste te de vara! Va asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta!