SKF Romania se implica in sustinerea motorsportului romanesc.

Grupul SKF, liderul mondial in furnizarea produselor, solutiilor si serviciilor in domeniul rulmentilor, etansarilor, mecatronicii si sistemelor de lubrifiere este reprezentat de o retea de distribuitori autorizati si dealeri cu 15.000 de locatii in 130 de tari, sucursale in 70 de tari si locatii de productie in 100 de tari din intreaga lume.

Din 1997 SKF este prezent si in Romania. Obiectivul companiei este sa ofere clientilor sprijinul necesar prin furnizarea de produse de cea mai inalta calitate si facilitarea accesului la tehnologii de mentenanta moderne prin care sa se reuseasca reducerea costurilor totale de operare si majorarea profiturilor din activitatile productive.

SKF este prezent in toate segmentele industriale cu solutii de engineering, servicii industriale si produse – de la echiparea de origine cu rulmenti de cea mai inalta calitate a motoarelor electrice, a autovehiculelor, a masinilor unelte, a materialului rulant, a utilajelor industriale produse in Romania pana la furnizarea de rulmenti si accesorii ca piese de schimb, solutii complete de lagaruire, servicii industriale de mentenanta in marile industrii procesatoare: celuloza si hartie, ciment, metalurgie, cauciuc, alimentara etc.

Produsele SKF sunt foarte cunoscute si apreciate in domeniul auto, producatorul acordand o atentie sporita acestui segment. Calitatea si fiabilitatea SKF este orientata din acest an si catre competitiile din motorsportul romanesc, producatorul suedez oferind sustinerea financiara si solutii tehnice pilotului Adrian Dragan – participant in Campionatul National de Raliuri 2011 si pilotului Paul Andronic – participant la grupa H din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

Pe tot parcursul anului competitional SKF va fi la start alaturi de cei doi piloti in incercarea atingerii obiectivului acestora, clasarea pe podium la finalul sezonului.