SIVECO Romania va furniza Administratiei Vamale din Serbia un sistem de management al informatiei

Solutia informatica de Business Intelligence va oferi analize complexe pentru accelerarea si facilitarea procedurilor vamale din Serbia in vederea aderarii la UE.

SIVECO Romania in parteneriat cu Grupul Asseco SEE Serbia vor furniza Administratiei Vamale din Serbia (Customs Administration of Serbia – CAS) un sistem complex de analizade tip Business Intelligence.

Prin configuratia si atributele sale specifice, managementul administratiei vamale din Serbia va avea la indemana un instrument eficient pentru elaborarea de analize, statistici si rapoarte extrem de utile in luarea deciziilor.

“Solutia implementata va furniza analize complexe pentru accelerarea si facilitarea procedurilor vamale din Serbia. Este un proiect important pentru o tara care isi pregateste aderarea la Uniunea Europeana”, a declarat StefanitaGhita, director de dezvoltare SIVECO Applications in cadrul SIVECO Romania.

Solutia de Business Intelligence va fi implementata la sediul central al administratiei din Belgrad si va furniza informatii detaliate si complexe despre export-import, analiza de risc, resurse umane, garantii, tranzit, originea marfurilor, activitati interne, statistici.
Contractul a fost semnat la sfarsitul lunii octombrie 2011 si va fi finalizat in 2013.

In prezent, SIVECO Romania are dezvoltate proiecte de eCustoms la Autoritatea Vamilor din Romania, Macedonia si Turcia.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centralasi de Est. Compania dezvolta si exportasolutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent peste 1.100 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensatacu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificataISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro