SIVECO Romania, performerul eProjects al anului 2011

Proiectele nationale si internationale ale celei mai mari case romanesti de software au fost premiate la Gala eFinance.

Compania SIVECO Romania este castigatoarea categoriei eProjects de la Gala eFinance, desfasurata recent la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Publicatia eFinance a premiat pentru al 9-lea an consecutiv cele mai performante 15 companii, in prezenta a peste 100 de invitati din domeniile IT &C, financiar-bancar, consultanta, cabinete de avocatura, analisti independenti, precum si reprezentanti ai institutiilor de stat.

“Recompensam activitatea transfrontaliera din 2011 a uneia dintre cele mai importante case de software din Romania, prezenta cu proiecte importante in 4 arii geografice – Nordul Africii (Maroc, Tunisia, Egipt), zona CIS (Kazahstan, Turkmenistan, Azerbaidjan), Orientul Apropiat si Mijlociu (Dubai, Quatar, Kuweit, Oman) si Balcani (Bulgaria, Macedonia, Turcia, Serbia)” – a fost argumentatia juriului revistei eFinance in alegerea SIVECO Romania.
In 2012, SIVECO Romania isi propune intensificarea prezentei in aceste tari, prin participarea la noi proiecte si licitatii IT, precum si extinderea prezentei in alte 10 tari.

Obiectivul acestei strategii este atingerea in 2012 a unei ponderi de 40% din cifra de afaceri din proiecte externe (fata de 32% in 2011).

Un rol important in cadrul acestei strategii il au si proiectele derulate de SIVECO pentru institutiile Comisiei Europene, compania implementand peste 20 de proiecte si furnizand servicii de dezvoltare si mentenanta pentru 6 organizatii importante ale Uniunii Europene, proiecte in valoare multianuala de 10 milioane euro.

“Va multumesc in numele celor 1200 de membri ai echipei SIVECO pentru acest onorant premiu, care probeaza vocatia companiei de a construi cu mult curaj si determinare proiecte mari, complexe. Extinderea internationala a afacerilor noastre se bazeaza pe expertiza si bunele practici in dezvoltarea, implementarea si integrarea de soft acumulate in mii de proiecte si sute de mii de ore de lucru. Ne bucuram ca aceasta recunoastere vine intr-un moment important pentru compania noastra: anul acesta SIVECO Romania implineste 20 de ani de activitate, ani mari, in care am invatat cum sa proiectam progresul. Si pentru ca spiritul echipei noastre este de a gandi orientat spre viitor, avem deja planuri mari pentru urmatorii 20 de ani”, a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing&Communication Manager SIVECO Romania.

De-a lungul celor 20 de activitate, SIVECO Romania a castigat peste 140 de premii interne si internationale pentru solutiile sale de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness implementate in companii private si publice de pe 3 continente.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent peste 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 140 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro