SIVECO Romania lanseaza Raportul de Responsabilitate Sociala pentru anul 2010

Documentul evalueaza performanta economica, sociala si de mediu si impactul activitatii companiei asupra comunitatii

SIVECO Romania anunta lansarea celui de-al treilea Raport de Responsabilitate Sociala care sintezeaza performantele economice, sociale si de mediu ale companiei de-a lungul anului 2010.

Documentul evalueaza in mod obiectiv, critic si transparent progresele care s-au facut in 2010 fata de anul precedent si tintele de dezvoltare pentru 2011.

“Prin lansarea anuala a raportului de responsabilitate sociala, SIVECO Romania se alatura marilor companii internationale care si-au facut o obligatie din tripla raportare nonfinanciara, stiind ca transparenta si accesul facil la informatiile despre performantele economice, sociale si de mediu sunt esentiale. Indiferent de contextul economic, ramanem un sustinator activ al politicilor de responsabilitate sociala, fie ca ne referim la realizarea de produse informatice care sa gestioneze atent resursele organizatiilor sau la actiunile de sprijinire a diferitelor campanii sociale si de mediu”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

In cele 12 capitole ale raportului este analizata implicarea SIVECO Romania in proiecte informatice cu o puternica valoare sociala: proiecte nationale si internationale pentru informatizarea institutiilor de stat si a companiilor private, proiecte din fonduri structurale in domeniul formarii profesionale; lansarea de noi solutii informatice ecologice care permit folosirea rationala a resurselor necesare oricarei organizatii, sustinerea unor proiecte educationale care se adreseaza tinerei generatii, planul de mobilitate al angajatilor, planul de achizitii verzi si modul in care sunt respectate “principiile Green”.

Implicarea companiei in actiuni de protectie a mediului a fost recompensata in 2010 de Asociatia Green Revolution, in cadrul competitiei Green Business Index, primul top al companiilor verzi din Romania. SIVECO Romania a primit coronita verde, fiind castigatoarea acestei prime editii a competitiei realizate in parteneriat cu Ministerul Mediului.

Raportul de Responsabilitate Sociala 2010 este accesibil pe www.siveco.ro, in sectiunea Despre SIVECO Romania, capitolul Responsabilitate Sociala.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.