SIVECO Romania intra pentru a 5-a oara in finala internationala a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume

In acest an, Asociatia Internationala de Project Management a nominalizat SIVECO Romania pentru proiectele dezvoltate pentru sistemul medical si vamal.

Dubla nominalizare pentru SIVECO Romania in competitia anuala care premiaza excelenta in managementul proiectelor!
Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) a oferit titlul de Finalist al competitiei 2011 pentru proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) dezvoltat de SIVECO Romania la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, categoria proiecte de mari dimensiuni, si pentru proiectul NCTS – New Computerized Transit System dezvoltat de SIVECO Romania la Autoritatea Nationala a Vamilor, categoria proiecte de dimensiuni medii.

„Suntem foarte onorati de aceasta noua nominalizare care rasplateste doua dintre cele mai mari proiecte informatice din tara noastra. O astfel de nominalizare reprezinta nu numai o reusita de echipa, dar si o referinta pentru proiectele viitoare. România dovedeste prin fiecare recunoastere de acest fel ca are specialisti IT de top care pot concura oricând cu jucatori internationali din aceasta industrie”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

SIVECO Romania este una dintre putinele companii din lume care au obtinut statutul de Finalist pentru cinci proiecte inscrise in competitie, la diferite editii. In 2007 Sistemul Educational Informatizat era selectat in Marea Gala IPMA. In 2009, solutia dezvoltata de SIVECO Romania pentru sistemul IT care functioneaza la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a primit trofeul de Finalist. In 2010, doua componente ale proiectului Economia Bazata pe Cunoastere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) si Programul de instruire TIC in scoala si afaceri au primit statutul de finalist.

IPMA este autoritatea cea mai respectata in project management, juriul international care gireaza competitia anuala IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism si exigenta. In acest an, competitia celebreaza a 25-a editie.

Despre IPMA

Infiintata in 1965 in Elvetia, IPMA este cea mai mare organizatie non-profit pentru managementul organizatiilor si reprezinta mai mult de 50 de asociatii nationale de management de proiect, având membri in Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.

IPMA promoveaza managementul proiectelor pentru intreprinderi si organizatii din intreaga lume, incurajând obtinerea de performante in dezvoltarea si implementarea proiectelor de anvergura.

Mai multe informatii despre organizatie puteti obtine vizitând http://www.ipma.ch

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor românesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.050 de angajati.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând www.siveco.ro