SIVECO Romania incepe anul in forta, cu o dubla nominalizare la Premiile European IT Excellence Awards 2011

In Marea Finala au intrat proiectele de implementare a SIVECO Applications 2011 la GRIRO si a solutiei de eCustoms la Autoritatea Nationala a Vamilor

 

SIVECO Romania intra in Marea Finala European IT Excellence Awards 2011 cu doua implementari de succes ale solutiilor sale informatice: SIVECO Applications 2011 la GRIRO si eCustoms la Autoritatea Nationala a Vamilor.

European IT Excellence Awards este una dintre cele mai prestigioase competitii europene care selecteaza si recompenseaza in fiecare an producatorii si distribuitorii de software cu performante de exceptie in dezvoltarea si livrarea de produse informatice.

“Suntem onorati ca am intrat in competitie directa cu jucatorii cei mai influenti din IT-ul european. Nominalizarea de catre juriul competitiei European IT Excellence Awards a implementarilor facute la GRIRO – unul din cei mai mari producatori de utilaje tehnologice – si la Autoritatea Nationala a Vamilor reconfirma calitatea produselor noastre informatice, si implicit profesionalismul specialistilor romani din IT. Speram sa ne aflam pe lista marilor castigatori si sa aducem inca un trofeu de exceptie pentru industria informatica din Romania”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

Gala European IT Excellence Awards 2011 a selectat in etapa finala 62 de companii din 23 de tari europene. Castigatorii competitiei vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IT Europa, de la Hotel Marriott, ce se va desfasura la Londra pe 10 februarie 2011.

SIVECO Romania a fost nominalizata la categoriile Independent Software Provider – Enterprise Application pentru solutia implementata la GRIRO, si la categoria Solution Provider – Vertical Market, pentru solutia eCustoms implementata la Autoritatea Nationala a Vamilor.          

“Intrarea in finala acestui eveniment european – unde s-au inscris 32 de tari – reprezinta din start o mare realizare pentru orice companie”, a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europe, care organizeaza evenimentul European IT Excellence Awards. „Participarile din acest an au fost cu 30% mai mari iar calitatea inscrierilor a fost exceptionala. SIVECO Romania se va afla intr-o competitie foarte dura si ii urez sa sa afle printre castigatorii care vor fi anuntati pe 10 februarie 2011 la Gala de Premiere”.

 

SIVECO Romania participa in mod constant la aceasta competitie europeana, recunoscuta prin inaltul grad de exigenta, castigand deja de doua ori marile premii la categoriile Vertical Market. Astfel, in 2010 compania a fost castigatoare la categoria Vertical Market Customer pentru implementarea solutiei de informatizare la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, si a primit titlul de „Finalist” la categoria Solution Provider pentru implementarea solutiei de Document Management la STX RO Offshore Tulcea (fost AKER Tulcea) si la categoria Independent Software Vendor pentru solutia Business Analyzer la Banca Nationala a Romaniei.

In 2008, SIVECO Romania a fost declarata castigatoare la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educational Informatizat (SEI) in Romania si a fost nominalizata ca finalist la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a solutiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanta.

Despre SIVECO Romania

Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 120 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedelearning.com.