SIVECO Romania este “Partenerul anului 2011” pentru Microsoft

Aceasta recunoastere pozitioneaza compania in elita industriei IT din intreaga lume

Bucuresti, 27 iunie 2011 – SIVECO Romania a fost declarata „Partener al anului 2011” la categoria „Parteneri nationali”, in cadrul competitiei organizate anual la Microsoft Worldwide Partner Conference.

Premiul reconfirma profesionalismul si experienta SIVECO Romania in implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai inalte standarde. Pentru obtinerea acestei distinctii, SIVECO Romania a concurat cu peste 3.000 de companii IT importante, parteneri globali ai Microsoft.

Premiul recunoaste performanta si eficienta SIVECO Romania in angajamentele asumate fata de Microsoft Romania in calitate de partener strategic, precum si expertiza in afaceri a companiei. Acesta va fi decernat in cadrul unei ceremonii speciale, la Los Angeles, in perioada 10-14 iulie 2011, cu ocazia desfasurarii Microsoft Worldwide Partner Conference.

Incepand din 2003, Conferinta anuala Worldwide Partner reuneste intreaga comunitate de parteneri Microsoft.
Peste 10.000 de manageri de top si specialisti din industria IT din 130 de tari se intalnesc cu acest prilej, timp de cinci zile, pentru a afla strategia de dezvoltare a produselor Microsoft in urmatorul an, pentru a stabili conexiuni, pentru a-si impartasi cele mai bune practici si a testa cele mai recente si inovative produse, pentru a dezvolta noi capabilitati si tehnici de vanzari.

„E o mare mandrie si bucurie sa primim acest titlu prestigios, care se acorda, de obicei, unor firme foarte mari, din tari cu economie mult mai puternica decat a Romaniei. Aceasta distinctie reconfirma experienta acumulata de noi in proiecte strategice impreuna cu Microsoft si ne situeaza in elita performerilor din domeniul IT. Avem convingerea ca modelul nostru de business si solutiile oferite de noi, bazate pe cele mai moderne tehnologii Microsoft, aduc plus valoare clientilor nostri”, a declarat Florin Ilia, Vicepresedinte SIVECO Romania.

„Suntem incantati sa recunoastem SIVECO Romania drept partener Microsoft al anului 2011. Compania demonstreaza ca isi respecta angajamentele fata de clientii sai, iar parteneriatul nostru pune bazele unei relatii reciproc avantajoase”, a declarat Jon Roskill, Corporate Vicepresident, Worldwide Partner Group Microsoft.

Competitia organizata in cadrul conferintei Microsoft Worldwide Partner este dedicata excelentei in IT, certificand valoarea partenerilor Microsoft care dezvolta si implementeaza solutii software inovative, pe baza tehnologiilor Microsoft.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.