SIVECO Romania este „Campioana in afaceri!”

Invovatia a fost premiata de Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii.

SIVECO Romania a fost recompensata pentru promovarea consecventa a inovatiei si pentru curajul de a dezvolta proiecte de anvergura nationala si internationala!
In cadrul evenimentului “Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania”, desfasurat sub inaltul patronaj al Presedintiei Uniunii Europene, cea mai mare casa romaneasca de software a primit titlul “Campion Roman in Afaceri” pentru anul 2011.
Diploma si trofeul acestei editii i-au fost inmanate profesorului Traian C. Ionescu, consilierul presedintelui SIVECO Romania.
“Premiul poate fi privit drept consecinta logica a stradaniilor SIVECO Romania ca, in pofida conditiilor economice generale bine cunoscute, sa isi amplifice activitatea pe piata interna si internationala, sa creeze numeroase locuri de munca, sa isi sporeasca volumul afacerilor si sa puna pe prim plan preocuparea pentru un grad inalt de competitivitate. Este demna de remarcat participarea de substanta a SIVECO Romania la activitatea Consiliului National pentru Competitivitate (CoNaCo), organism menit sa ofere solutii novatoare si viabile pentru ca Romania anilor 2020 sa devina inima creativitatii si competitivitatii in UE, sa ofere si mentina conditii atractive de viata pentru fiecare.”
SIVECO Romania dezvolta de aproape 20 de ani proiecte mari, de anvergura, cu impact semnificativ asupra informatizarii societatii: proiectul educational SEI, proiectul IT dezvoltat la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura, proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, recent premiat in competitia celor mai bune proiecte din lume organizata de International Project Management Association, proiectul New Computerized Transit System de la Autoritatea Nationala a Vamilor, considerat cel mai bun proiect din lume in aceeasi competitie, proiectul SIVABON dezvoltat la Biroul de Credit din Romania. La aceste proiecte de referinta se adauga cele dezvoltate pentru Comisia Europeana – portalul CORDIS, Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei, portalul Dolceta, programul Jaspers, Eurostat – dar si pentru organizatii publice din Maroc, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Turcia, Azerbaidjan, Republica Moldova, Cipru,

Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania este un eveniment anual menit sa evalueze relatia intre concurenta si competitivitate dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si integrarea acesteia in Piata Unica Europeana. Evenimentul este organizat de Platforma Central Europeana pentru o Competitie Loiala si Transparenta (CEFTAC).

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent peste 1.100 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.