SIVECO Romania a participat la zilele tehnologiei educatiei din Orientul Mijlociu

Targul educational BETT Middle East si-a deschis portile pentru zeci de mii de vizitatori din zona Golfului.

Obiecte educationale tridimensionale, continut pe dispozitive multi-touch, laboratoare virtuale si realitati augumentate – acestea sunt ultimele inovatii prezentate de SIVECO Romania la BETT Middle East, cel mai important eveniment regional din sfera tehnologiei educatiei.

Impreuna cu partenerul sau, Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite, SIVECO Romania a demonstrat publicului din zona Golfului ultimele realizari in domeniul educatiei asistate de calculator. Vizitatorii au putut asista la lectii sustinute de profesori locali in cadrul unui laborator virtual, exact ca la ora de clasa. Cei interesati au testat lectiile educationale multimedia in limba araba si engleza, dezvoltate special pentru scolile din Emiratele Arabe Unite.
“Suntem mandri ca am implementat in scolile emirateze cea mai mare librarie de continut digital in limba araba din lume, ce cuprinde peste 7.000 de obiecte educationale. Proiectul este considerat un exemplu de succes la nivel national si prezinta un mare interes si pentru alte tari din zona Golfului, ce isi propun imbunatatirea sistemului educational.” declara Alexandru Cosbuc, Vice-presedinte adjunct vanzari internationale si Manager in zona Golfului, in cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania este o prezenta activa in zona Golfului, fiind partener cu Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite inca din anul 2008. Lectiile digitale implementate in scolile emirateze abordeaza subiecte de studiu precum matematica, stiinte, limba araba si studii patriotice si includ resurse multimedia cum ar fi animatii, experimente si simulari, menite sa ofere elevilor o experienta de invatare eficienta si atractiva.
Considerat un pionier in inovatii tehnolologice pentru educatie, SIVECO Romania participa in fiecare an la evenimentele internationale destinate educatiei, pentru a prezenta ultimele realizari in domeniu. In prezent, compania deruleaza proiecte educationale de succes in tari din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat si tarile CIS.
BETT Middle East a avut loc in perioada 25-26 octombrie, la Abu Dhabi, sub patronajul Abu Dhabi Education Council (ADEC) si reprezinta principala platforma de intalnire a factorilor decizionali din educatie din zona Golfului cu cei mai importanti furnizori de solutii educationale din intreaga lume.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.050 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro