SIVECO participa la Targul “Angajatori de Top”

Cea mai mare casa romaneasca de software recruteaza dezvoltatori aplicatii Java si Oracle.

SIVECO Romania va participa la cea de-a 12-a editie a celui mai mare eveniment de cariera din Romania, Targul “Angajatori de Top”, ce va avea loc in perioada 30-31 martie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti.

Compania ofera tinerilor programatori posibilitatea de a-si construi o cariera, de a participa la programe de pregatire profesionala si de a lucra in proiecte nationale si internationale.

„Dezvoltarea internationala a companiei noastre a determinat o crestere consistenta a echipei in ultimii ani, ajungand acum la 1.200 de specialisti. La Targul “Angajatori de top” suntem interesati sa recrutam dezvoltatori software Oracle si Java cu experienta relevanta. Cautam oameni inteligenti, creativi, talentati si organizati. Este foarte important ca acestia sa cunoasca limbi straine, in conditiile in care avem contacte cu un numar mare de tari si culturi IT. Aceste competente ne permit sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii”, declara Dana Bichir, Vicepresedinte Resurse Umane si Calitate.

SIVECO Romania are in tara 8 puncte de lucru, in Ploiesti, Brasov, Constanta, Galati, Timisoara, Craiova, Cluj, Iasi si birouri in Emiratele Arabe Unite, Bruxelles, Kazakstan.

De 20 de ani, SIVECO Romania dezvolta proiecte informatice de anvergura precum SEI – Sistemul Educational Informatizat, proiectul IT de la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura, proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), proiectul New Computerized Transit System de la Autoritatea Nationala a Vamilor, precum si proiecte internationale in tari precum Maroc, Turcia, Macedonia, Cipru, Moldova, Bulgaria, Kazahstan, Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Serbia, Belgia etc. Compania furnizeaza cele mai bune solutii pentru sectorul de business, pentru educatie, sanatate, agricultura si vami, avand peste 1.400 de clienti.

SIVECO Romania a avut in 2011 o cifra de afaceri de 68 milioane euro, 30% venind din export.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands BV si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala.
SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 140 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro