SIVECO Applications 2011 raspunde cu tehnologii inovatoare prioritatilor economiei romanesti

„Premiul de Excelenta” la Gala RoCS 2010 pentru componentele SIVECO Applications 2011 dedicate Managementului Deseurilor si Managementului Financiar al Proiectelor

 

SIVECO Romania a primit Premiul de Excelenta pentru “capacitatea solutiei SIVECO Applications 2011 de a raspunde cu tehnologii inovatoare prioritatilor economice, prin componentele Managementul Deseurilor si Managementului Financiar al Proiectelor”. Premiul a fost acordat la categoria „IT-ul si economia”, in cadrul celei de-a 16-a editii a Galei Romanian Computer Show 2010 (RoCS), cel mai important eveniment B2B al anului, organizat de IDG Romania.

“Adaptarea la nevoile pietei este obiectivul pe care il urmarim constant. Solutiile pe care le dedicam organizatiilor din Romania sunt deosebit de utile, in special in contextul accesarii fondurilor europene. Prin Componenta de Management Financiar al Proiectelor venim in sprijinul organizatiilor neguvernamentale, companiilor private, institutiilor publice eligibile pentru finantarile structurale si in special al coordonatorilor de proiecte si al personalului cu responsabilitati in realizarea si managementul financiar al proiectelor. Prin componenta Deseuri ne adresam organizatiilor romanesti care intra pe piata europeana – o piata deja consolidata, cu jucatori consacrati, cu pozitii puternice si cu consumatori educati si pretentiosi. Sistemul informatic complex pe care il oferim asigura coerenta informationala, tehnologica si de infrastructura de care are nevoie un management performant, dar si respectarea reglementarilor legale in vigoare”, a declarat Lacramioara Barseti, Line of Business Director SIVECO Applications, in cadrul SIVECO Romania. 

 

“La aceasta a 16-a editie a ROCS i-am premiat pe cei care au indentificat tendintele corecte si zonele in care piata de IT va redeveni unul dintre motoarele economiei romanesti”, a declarat Mihaela Gorodcov, Director General IDG Romania.

Despre SIVECO Romania

Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.