SIVECO Applications 2011 ofera utilizatorilor posibilitatea actualizarii automate la modificarile legislative, inclusiv a celor legate de schimbarea nivelului TVA

Toate modificarile sunt transparente pentru beneficiari, activitatea lor nefiind deloc afectata din perspectiva informatica

 

Actualizarile impuse de schimbarile legislative, inclusiv cele legate de nivelul TVA, pot fi cu usurinta implementate cu ajutorul sistemului informatic integrat SIVECO Applications 2011, astfel incat, din perspectiva informatica, activitatea operatorilor economici sa nu fie deloc afectata. In plus, sistemul asigura intreaga transparenta a modificarilor, in beneficiul clientilor fiecarei companii, aplicatiile incorporand un puternic sistem de parametrizare si configurare.

„Fiind rezultatul unei experiente de peste 15 ani in dezvoltarea de solutii informatice, SIVECO Applications 2011, produsul Enterprise Resources Planning (ERP) reprezentativ al SIVECO Romania, a fost dezvoltat si parametrizat, astfel incat sa se adapteze fara eforturi la modificarile legislative care influenteaza mecanismele economice, financiare si fiscale atat interne, cat si internationale”, declara Lacramioara Barseti, Director  Departament SIVECO Applications, in cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Applications 2011 functioneaza, in prezent, la peste 1.300 de clienti din toate sectoarele de activitate, atat din tara cat si in strainatate, incluzand sectoare precum productie, utilitati, banking, transport, telecom, administratie publica, sanatate, mass-media etc.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Avand o cota din piata romaneasca de EAS de 21,2% si de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania  implementeaza cu succes solutiile sale la peste 1300 de clienti, atat  institutii publice importante, cat si companii private de referinta.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de “Best Practice” din partea Comisiei Europene si “Honourable Mention” la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. In 2010, compania a obtinut titlul  “Winner of European IT Excellence Awards 2010” pentru implementarea solutiei IT la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.