Site-ul www.e-politic.ro, prezent si in retelele de socializare Facebook si Twitter

Bucuresti 17 noiembrie – Proaspat lansat, portalul de stiri politice E-politic.ro poate fi urmarit acum si prin intermediul retelelor de socializare online Facebook si Twitter, fiind deja apreciat si urmarit in primele 24 de ore de cateva sute de persoane.

Aducand un suflu proaspat in nisa site-urilor de stiri, E-politic.ro trateaza evenimentele zilnice din peisajul politicii romanesti intr-un stil aparte: acut, riguros, dar elegant si  echilibrat in acelasi timp. Fara apartenenta la vreun trust consacrat de presa si cu o vasta experienta editoriala, echipa E-politic raspunde nevoii de obiectivitate existente in prezent in presa romaneasca. Astfel, pentru cei care isi doresc sa citeasca informatii complete si corecte, portalul E-politic.ro le ofera in timp real, pertinente si total impartiale.

In prezent, cititorii pot accesa 13 sectiuni in cadrul portalului: Eveniment, Dezvaluire, Exclusiv, Interviu, Opinie, Palatul Cotroceni, Parlament, Palatul Victoria, Puterea locala, Scena politica, Externe, Video si Editorial.