Site-ul dedicat solutiilor de contorizare flux persoane

Quartz Matrix are placerea de a va anunta lansarea noului site dedicat solutiilor de contorizare flux persoane: www.digitrafic.ro. Acest site, cu o interfata prietenoasa si cu un design interactiv, va prezinta in detaliu informatii despre sistemul de contorizare flux persoane – DigiTrafic®.

DigiTrafic® este dezvoltat in departamentul de Cercetare – Dezvoltare al companiei Quartz Matrix ca raspuns la nevoile identificate in piata de retail, pentru a analiza performanta afacerilor si pentru un management eficient in procesul decizional. Este destinat cunoasterii numarului de potentiali clienti ce intra in magazine. Datorita schimbarii continue a comportamentului de achizitionare a cumparatorilor, DigiTrafic® ofera imaginea globala a influentei vizitatorilor asupra vanzarilor prin generarea de rapoarte privind vizitele din magazin corelate cu vanzarile dintr-o anumita perioada.

Compus dintr-un emitator in infrarosu, receptor de contorizare si software, cu sau fara afisaj local, DigiTrafic® inregistreaza fluxul de clienti pe o singura usa de intrare/iesire sau pe usi separate.

De ce este necesara cunoasterea fluxului de clienti in afacerile de tip retail?

  • Pentru a evalua succesul campaniilor de marketing
  • Pentru a masura performanta fiecarui magazin/fiecarei locatii
  • Pentru a compara performantele magazinelor din cadrul unei retele
  • Pentru a negocia nivelul chiriei in spatiile detinute in centre comerciale
  • Pentru a calcula rata de conversie a vizitatorilor in cumparatori
  • Pentru a monitoriza audienta evenimentelor organizate, pe segmente de timp
  • Pentru a dimensiona corect personalul de vanzari si orarul de functionare, in functie de orele de varf si zilele cu trafic crescut

Accesati www.digitrafic.ro si descoperiti functionalitatile paginei web dedicate sistemului de contorizare flux persoane DigiTrafic® si sistemelor de contorizare video flux persoane VideoCounter si contorizare parcari AutoCount.