Site-ul de reduceri colective GoldenDeals.ro implineste un an

 

GoldenDeals.ro, primul site international de oferte zilnice lansat in Romania, aniverseaza un an de activitate pe 26 octombrie. Pana in prezent, membrii site-ului au economisit aproape 2 milioane de euro.

GoldenDeals.ro a vandut pana acum peste 50.000 de cupoane, cu valori cuprinse intre 1 RON si 1300 RON. Cele mai mai valori se inregistreaza la ofertele din domeniul turismului, pentru care exista o cerere sporita.
Site-ul este impartit in 4 categorii – Sanatate si Frumusete, Timp liber, Oferta Speciala si Turism – si promoveaza oferte din toate domeniile, cu reduceri de pana la 90%.

GoldenDeals.ro s-a lansat pe 26 octombrie 2010 si face parte din grupul Global Finance. Grupul Golden Deals este prezent in 4 tari din Europa, unde a economisit pentru membrii sai peste 30 de milioane de euro. GoldenDeals este lider de piata in Grecia, unde a obtinut Ermis Gold Award. Echipa Golden Deals este formata din specialisti in domeniul online, fiind condusa de George Hadjigeorgiou, fostul director general al Yahoo! – EU Communication & Social Media.