Sistem integrat de detectie incendiu si alarmare vocala de la Bosch!

Cand fiecare secunda conteaza este important sa aveti un partener de incredere!

Evacuarea unui numar mare de persoane dispersate pe arii largi in cadrul aceleiasi cladiri sau grup de cladiri impune existenta unui sistem dedicat de alarmare vocala in caz de pericol. SAV Integrated Systems prezinta sistemele de detectie incendiu de la Bosch – sigure si fiabile, sistemele pot fi usor integrate cu sistemele Bosch de adresare publica.

Sistem complet

Sistemul integrat de la Bosch ofera o soluţie completa de securitate impotriva incendiului, de la izbucnirea incendiului pana la evacuarea organizata a persoanelor aflate in cladire.

Detectorii profesionali de la Bosch, cunoscuti pentru acuratete in functionare, indica locul exact de declansare a incendiului.

Echipamente periferice, precum sirene si lampi de avertizare, pot fi utilizate pentru a indica diferitele evenimente, astfel sistemul poate anunta automat dispeceratul de pompieri sau poate transmite mesaje preinregistrate de evacuare. Sistemul de evacuare vocala poate transmite mesaje doar în zona afectata sau in intreaga cladire. Se pot folosi diferite mesaje de alarmare speciale pentru a informa echipaje de interventie externe.

Avantaje

  • Fiabilitate ridicata
  • Poduse usor de instalat pentru protectia persoanelor si a mijloacelor fixe
  • Sistem testat pentru conformitate cu cerintele clientului
  • Echipamente certificate EN 54-2, -4, -16 , EN 60849 şi ISO 7240-16 pentru EVAC
  • Timp si costuri reduse de instalare si transmitere de date
  • Solutii perfecte pentru proiecte de orice tip si orice marime
  • Achizitie comoda si rapida de la un singur furnizor
  • Posibilitate de extindere a sistemului in corcondanta cu cerintele locatiei

Aplicatii

Interfata flexibila pentru orice proiect

Solutia de integrare a sistemului de detectie a incendiului cu sistemul de alarmare vocala de la Bosch poate fi adaptata oricarei aplicatii, de la magazine, scoli si birouri, pana la cladiri tip zgarie-nori, complexuri industriale sau aeroporturi.

Sistemul este construit pentru a putea fi extins, toate echipamentele si perifericele lucreaza impreuna. In aplicatiile mai mici, se foloseste o interfata flexibila RS-232 pentru a integra componentele centralei de incendiu FPA 5000 sau FPA 1200 cu sistemul de evacuare vocala Plena.

In aplicatiile mai mari, o interfata bazata pe protocoale standard (OPC sau Ethernet) integreaza centrala modulara de incendiu FPA 5000 cu sistemul Praesideo de adresare publica si alarmare vocala, printr-un sistem de management al cladirii. Este posibila si o conectare directa.