Singurul targ de nunta din Timisoara la care merita sa vii!

Singurul targ de nunta din Timisoara la care merita sa vii!

Targul de nunta “Zile de nunta”, organizat de agentia Dovi’s Style va avea loc in Timisoara in perioada 20-22 ianuarie 2012 si se va desfasura la Teatrul National Timisoara (cladirea Operei – piata Victoriei). Viitorii miri nu au voie sa rateze cel mai important targ de nunta din Timisoara unde majoritatea furnizorilor de servicii si produse pentru nunti vor prezenta cele mai atractive oferte de nunta pentru anul 2012.

Targurile de nunti sunt evenimente fascinante, pentru ca sunt patrunse de febra planurilor pentru pregatirea celui mai important eveniment din viata fiecaruia dintre noi, NUNTA.
Se intalnesc aici expozantii, oameni care si-au ales ca vocatie sa vina in intampinarea tinerilor indragostiti cu idei si produse deosebite, care sa faca ziua nuntii lor, cea mai speciala zi din viata.

Asadar veti gasi cele mai bune oferte din partea restaurantelor si a salilor de nunta din Timisoara, cele mai noi trenduri in decoratiunile de nunta, veti vedea recomandarile pentru aranjamentele florale ale anului 2012, veti avea ocazia sa probati rochia de mireasa mult visata, veti admira albumele foto a numerosi fotografi timisoreni si desigur veti degusta cele mai dulci produse ale cofetariilor din Timisoara. Toate acestea va vor ajuta cu siguranta in luarea unei decizii finale in legatura cu furnizorii nuntii voastre.

Dovi’s Style va invita sa participati in calitate de expozant la aceasta manifestare, si va aduce la cunostinta ca au mai ramas doar cateva saptamani pana cand vom deschide oficial portile SINGURULUI TARG DE NUNTI din TIMISOARA LA CARE MERITA SA VII!

Veti putea vizita targul de nunta “Zile de nunta” dupa urmatorul program:

Vineri 12:00 – 20:00

Sambata 10:00 – 20:00

Duminica 10:00 – 18:00

Nu va mai ramane decat sa tineti minte ca sunteti asteptati la cel mai important targ de nunta din Timisoara in perioada 20-22 ianuarie 2012 la Teatrul National Timsoara. Ne vedem acolo!

Mai multe informatii si imagini din cadrul targului gasiti pe www.nunta-timisoara.ro