Singur? Vino la Super Speed Dating Party!

 

17 decembrie 2011, București SingleBell, singurul serviciu de speed dating(întâlniri rapide) din România și prima retea offline de socializare dedicată celor singuri, lansează cel mai nou concept de eveniment: Singles Party.

SingleBell, în colaboarare cu Perfecte.ro si The Floor Club a pregătit o seara inedită într-un loc plin de oameni deschiși, disponibili să înceapă o relație și dornici să se distreze frumos.

Singles Party este un concept dedicat persoanelor singure care vor să se distreze, să cunoască zeci de alte persoane care nu se află într-o relație și să petreacă timp de calitate în compania altor singles sociabili și cu mintea deschisă.

Super Speed Dating Party, din data de 17 decembrie, reprezintă cea mai bună alternativă de distracție pentru toți cei care își doresc să socializeze și să-și găsească chiar partenerul în compania căruia să petreacă sărbătorile și Anul Nou.

Mai exact, este vorba despre o petrecere record pentru Romania, dedicată, în exclusivitate, celor care nu se află într-o relație.

Această petrecere este prima din seria petrecerilor-eveniment marca SingleBell.

Va fi o petrecere cu un program variat(concert live, un discurs inspirațional/motivațional, joculețe de socializare, concursuri, karaoke), iar numărul maxim de locuri disponibile este 200 – 220.

SingleBell organizează, din februarie 2010, întâlniri de speed dating săptămânale, pe grupe de vârste, cu un număr restrâns de participanți(minim 7 fete și 7 băieti și maxim 11 cu 11) – o alternativă rapidă, eficientă și distractivă la clasicele și, de multe ori, plictisitoarele întâlniri aranjate de prieteni.

Incepând cu ultimul trimestru al anului 2011, SingleBell își completează activitatea cu alte două tipuri de evenimente:
petrecerile tematice: www.singlebell.net/blog/petreceri/
workshop-urile de dezvoltare personală și relații: www.singlebell.net/blog/ateliere

Numărul membrilor rețelei depășește 1200 de persoane, mai mult de 30 de relații s-au format de-a lungul timpului și 11 rezistă încă, iar numărul evenimentelor organizate până acum a depășit 60.

Membrii comunității SingleBell sunt persoane serioase, educate, atrăgătoare, deschise la nou și foarte sociabile, cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani.

Rețeaua își extinde serviciile și în alte 11 orașe ale României unde caută colaboratori: Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara, Iași, Sibiu, Ploiești, Pitești, Craiova, Bacău, Galați.

De îndată ce numărul membrilor rețelei din aceste orașe va fi suficient de mare, vom lansa evenimentele SingleBell în fiecare dintre acestea.

Participarea la oricare dintre evenimentele SingleBell se face numai pe bază de înscriere pe site-ul rețelei: www.singlebell.net