Simpozion – „Namolul si apa – surse naturale de sanatate”

SC PELL AMAR COSMETICS SRL, organizeaza in perioada 30.martie -01 aprilie 2012, simpozionul cu tema: „Namolul si apa – surse naturale de sanatate”. Evenimentul va avea loc la hotelul Secret Garden Baile Danesti, judetul Maramures, amplasat intr-un peisaj rural plin de farmec.

„Prin acest eveniment, Pell Amar isi propune sa readuca in zona balneara pe deoparte, proprietatile curative de necontestat ale celor doua elemente fundamentale ale vietii, pamantul (namolul) respectiv, apa, iar  pe de alta parte reintroducerea in acest circuit a Pellamaroterapiilor.

Aceste proceduri au fost introduse pentru ameliorarea sau tratarea anumitor forme de afectiuni artrozice si recuperatorii incepand cu deceniul 7 al secolului trecut, in aprope toate statiunile balneoclimaterice de profil din Romania.  Studiile clinice scot in evidenta efectele antiinflamatorii, antialgice si vasodilatatoare ale extractului din namol terapeutic si importanta acestuia in recuperarea pacientilor cu aceste tipuri de afectiuni. Pentru inceput, prin centrul de sanatate de la Danesti, Maramures, sub atenta indrumare a specialistilor nostri, pacientii vor beneficia de avantajele produselor Pell Amar in lupta cu afectiunile reumatice si in recuperarea postraumatica. In curand, produsele si serviciile noastre se vor regasi si in celelalte centre balneoclimaterice din tara. Dorim sa reactivam acest interes, dar si sa aducem in atentia publicului larg aceste produse speciale.

Totodata, suntem onorati ca la acest demers si-au anuntat prezenta medici primari de specialitate, cadre medicale din zona universitara si nu in cele din urma asistenti medicali ce activeaza in domeniul balnear.

Speram ca acest eveniment pentru noi sa devina o constanta in activitatea de cercetare stiintifica pe care ne-o dorim in domeniul balnear romanesc.”, declara directorul Pell Amar Cosmetics, dl. Nicu Stoica.