Simpli pasi pentru a slabii

Pentru orice problema majora cu care ne confruntam consideram ca raspunsul se afla in spatele unor lucruri si actiuni complexe, ca singurul mod de a ajunge la o rezolvare clara este doar daca facem si din solutie o adevarata problema.

Insa in marea majoritate a cazurilor raspunsurile la aceste problem dificile se afla chiar in fata noastra si sunt atata de simple incat nici nu ne putem imagina ca doar considerand si aplicand aceste masuri de baza putem ajunge la o solutie. Noua oamenilor, in general, ne place sa complicam lucrurile.

La fel e si cu cea mai grandioasa problema a populatiei moderne, la fel e cu slabitul. 75% din populatie e nemultumita cu aspectul fizica ctual si isi doreste sa faca absolute orice e necesar pentru a-si scadea dimensiunile taliei, coapselor, bratelor, a diminua greutatea care o arata cantarul.

Unii considera ca pentru a slabii cel mai bine e sa urmeze diete stricte, sarace in calorii si nutrienti, ce ii duc in starea de infometare, de moleseala si poate chiar lesin doar ca la final rezultatul nu numai ca nu e pozitiv, nu slabesc, ci chiar e negativ, ajungsa se ingrase mai mult.

Alti incep sa foloseasca aparate minune care promit ca iti dau abdomenul mult visat doar daca stai pe canapea.  Iar altii ajung chiar sa bea pastile sau lichori de slabit doar ca sa constate ulterior ca organismul le este mult mai slabit iar grasimea e tot acolo si tot in aceeasi cantitate.

Masuri complicate care te fac sa nu vezi adevaratele solutii simple.

Daca vrei sa slabesti, sa fii sanatos  si fericit cu noul tau look primii si tot odata cei mai simpli pasi pe care trebuie sa ii faci este sa iti analizezi obiceiurile alimentare actuale si sa vezi daca se potrivesc cu ceea ce tu iti doresti sa obtii.

Afla care sunt aceste obiceiuri alimentare la care sa renunti.