Sim Lex a lansat un nou site web dedicat firmelor din Romania

Sim Lex ,avand sediul in Oradea, anunta noua identitate a companiei, marcand o etapa superioara in cadrul evolutiei sale de 3 ani de experienta in domeniul prestarii serviciilor manageriale si juridice prin lanseara noului site oficial:http://juridic.bvbusinessconsulting.ro/

COMUNICAT:

Serviciile oferite de catre Sim Lex se adreseaza persoanelor juridice, atat nationale cat si internationale. Gama serviciilor noastre in acest sens este una extinsa, atat in regim de colaborare, cat si propriu, incluzand printre altele protectia actionarilor minoritari, fuziuni si achizitii, inmatriculare de societati comerciale, precum si redactarea documentatiei complexe specifice societatilor comerciale. Ceea ce oferim clientilor nu sunt numai servicii de recuperari creante, management, consultanta in afaceri, juridice, ci totodata solutii de afaceri pentru problemele companiilor lor.Ne pasa de acele companii care au nevoie de sustinerea noastra in a gasii solutii la problemele care se invesc in decursul activitatii acestora.

Site-ul Sim Lex este mai mult decat o prezentare live a agentiei. Pe langa principiile de functionare, partenerii si serviciile puse la dispozitie, poate fi contacat prin intermediul formularului de contact de pe siteul firmei unde ne puteti adresa intrebari si noi va vom raspunde intr-un termen cat mai scurt. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati noul site pentru a putea profita de oportunitatile de afaceri prezentate.
Compania isi lanseaza noua identitate, beneficiind de un logo elaborat intr-o linie dinamica, in acord cu spiritul echipei. Noua imagine reflecta intreg procesul de formare a strategiei de repozitionare pe piata cat si profesionalismul echipei noastre.

In speranta ca v-am trezit interesul cu privire la serviciile noastre si am reusit sa va creem o imagine clara asupra acestora, va multumesc pentru timpul acordat si pentru orice nelamuriri si informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
,,Preveniti litigiile ca sa nu aveti ce combate, insa, daca exista tratati-le cu profesionalism”

Saplacan Ioana
Email:simlex.srl@gmali.com
Tel: 0740246218
Oradea