Siguranta este la indemana ta! – Achizitioneaza un sistem antifurt magazin dedicat productivitatii afacerii tale

Comercializarea produselor textile a luat amploare in ultimii ani. Oamenii au inceput sa puna tot mai mult accent pe aspectul vestimentar, astfel incat, odata cu cresterea cererii pentru articolele vestimentare, a crescut si interesul celor ce doresc sa le obtina in mod ilegal.

Increderea in propriul personal de munca si in clienti este foarte importanta in desfasurarea activitatilor comerciale, dar cu ajutorul acestor sisteme antifurt magazin iti protejezi afacerea ta si eviti orice neplacere cauzata de tentativele de abuz ale anumitor persoane.

Cand doresti sa coduci o afacere intr-un mod profesionist trebuie sa iei in calcul absolut toti factorii ce pot sa conduca la o agravare a activitatii desfasurate in tipul de business in care activezi.

Bineinteles, principalul factor pentru care tot mai multi patroni de centre comerciale doresc sa isi instaleze anumite echipamente performante dedicate securitatii, este siguranta produselor comercializate.

Cel mai simplu mod prin care putem obtine o crestere a nivelului de siguranta consta in instalarea camerelor de supraveghere in incinta magazinului.

Pentru a instaura buna desfasurare a activitatii si pentru a creste semnificativ cifra de vanzari, o sa fie nevoie sa instalam si sisteme antifurt magazin, in colaborare cu specialisti dedicati domeniului securitatii si sigurantei electronice.

Un partener de incredere pentru rezultate optime de securizare a spatiului unui anumit tip de activitate, este compania Helinck.

Cand vorbim de un sistem avansat, luam in calcul in primul rand sistemul antifurt cu radiofrecventa.

Acesta este compus din porti sau antene cu radiofrecventa (acestea fiind amplasate la iesirea din magazin) si etichete adezive ce au un cod de bare fals sau taguri rigide.

Sistemul cu radiofrecventa prezinta diverse avantaje si dezavantaje. Principalul dezavantaj consta in dimensiunea tagurilor sau a etichetelor, acestea fiind suficient de mari incat sa produca un aspect vizual neplacut, dar in balanta cu marile avantaje ale acestui sistem totul devine convenabil.

Avantajele unui astfel de sistem electronic fiind generat de pretul scazut fata de alte modalitati de siguranta si reglarea foarte usoara a acestuia.

Sistem de securitate cu detectie tehnologie acustomagnetica

Dezavantajul acestui sistem reiese din ceea ce am prezentat la metoda anterioara, dar sa fim mai clari, acest mod de protectie a produselor se gaseste la un pret care corespunde tehnologiei utilizate.

Insa trebuie sa luam in calcul faptul ca etichetele cu cod de bare fals si tagurile rigide ale sistemului acustomagnetic sunt de dimensiuni mult mai mici, mult mai greu de observat si mult mai estetice.

Pretul ridicat indica calitatea superioara, deoarece acest sistem este foarte dificil de dezactivat sau de distrus.

Acum ca am prezentat modul prin care puteti sa obtineti un nivel superior de securitate pentru propria afacere, ne dorim sa promovam importanta securitatii.

Date de contact

Pentru informatii tehnice si specifice referitoare la gama de produse din categoria sisteme antifurt magazin accesati platforma online www.helinick.ro

Pentru comenzi sau posibilitati de achizitie contacteaza reprezentantii Helinick la urmatoarele date de contact:

  • 0745 394 665

  • office@helinick.ro

Sediile companiei Helinick sunt localizate in principalele orase din Romania, astfel:

  • Timisoara: +(40256) 22 02 04

  • Cluj-Napoca: +(40364) 80 26 60

  • Targu-Mures: +(4021) 410 09 23

  • Constanta: +(4021) 410 09 23

  • Galati: +(4021) 410 09 23