Si tu iti doresti pometi conturati? Iata cum poti slabi in aceasta zona!

Chipul poate sau nu sa fie reflectarea sinelui vostru interior, dar cand vine vorba de evaluarea frumusetii senzuale, fata contorizeaza toate aspectele. Primul contact cu latura estetica si prima apreciere vine instinctiv la adresa trasaturilor voastre clar delimitate, astfel ca acumularea de greutate in zona pometilor nu este cu siguranta de dorit. Multe femei sunt interesate despre acest subiect, indeosebi cele care oricat ar incerca, nu isi pot masca episoadele de pierdere sau castig de greutate care li se “citesc” pe ten.

Unele dintre motivele care stimuleaza aparitia grasimii faciale
Uneori, chiar si persoanele cu un corp suplu tind sa fie vizate de pe grasimea faciala. Unele dintre motivele pentru aparitia acestor grasimi pot fi atribuite deshidratarii, anemiei, alcoolismului, tulburarilor renale, lipsei de alimentatie si raspunsului alergic in cazul unora dintre femei. Una dintre tendintele naturale ale corpului de a retine apa poate lasa, de asemenea, loc pentru aparitia pometilor proeminenti.

Cum sa pierdeti in greutate in zona targetata a pometilor?
Inainte de a va angaja intr-un regim alimentar / exercitiu pentru scaderea in greutate, este important sa verificati afectiunile mentionate anterior ale tulburarilor renale, raspunsul alergic si cel al deshidratarii. Schimbarile care se observa pe chip trebuie avute in vedere, tinand cont de faptul ca unele anomalii mai fiziologice incluzand edem, sinuzita, infectii dentare, oreion si umflarea glandelor parotide pot influenta aspectul si echilibrul estetic al fetei.

Exercitii pentru un chip conturat si pometi clar definiti
Pentru linia maxilarului si barba, specialistii recomanda sa practicam un soi de yoga faciala. Puteti imita miscarile pe care le vedeti intr-un clip, sau puteti, chiar, solicita parerea unui specialist in astfel de practici, pentru a va orienta asupra exercitiilor ideale pentru forma fetei voastre. Unul dintre exercitiile legate de inlaturarea saculetilor inestetici de grasimi implica intinderea gatului pana cand capul se curbeaza treptat intr-o directie inversa. Extinderea liniei inferioare a falcii si urmarirea acesteia cu ridicarea buzei inferioare dincolo de punctul buzei superioare este unul dintre exercitiile destinate unei fete atractive.

Masuri dietetice pentru eliminarea grasimii faciale
Excesul de adaos de grasime si de carbohidrati rafinat duce la “ingrasarea” fetei. Acelasi lucru este valabil si pentru sarea neprelucrata. Pentru a adauga stralucire faciala si tonus, insista asupra unei diete bogate in vitamine si minerale. O atentie deosebita trebuie acordata includerii resurselor dietetice bogate in vitamina C, in afara de cele imbogatite cu beta-caroten. In loc sa optati pentru bauturi cu cofeina, optati fie pentru ceai verde organic, cu o lingura de lamaie si ghimbir, fie cu apa calda si lamaie. Pastrarea sistemului bine hidratat cu sucuri naturale si apa este una dintre masurile eficiente ale unei diete care promote pierderea grasimii faciale.

Corpul tinde sa retina apa atunci cand aportul de apa este insuficient. Fata este cea mai vulnerabila la aceasta retinere a apei, favorizand aparitia grasimilor inestetice. Deci, cresterea consumului de apa este de o importanta capitala atunci cand vine vorba de investirea chipului cu un aspect conturat si clar delimitat. Calciul contribuie si el la perspectiva pierderii in greutate prin prevenirea balonarii / retentiei de apa. Preocuparile de acest fel sunt prezente in primul rand la femei, mai multe puteti afla de pe acest site.