Shops-And-The-City.ro muta cumparaturile in mediul online prin deschiderea unui mall cu cinci etaje

logo shops and the cityIti place sa mergi la cumparaturi, dar nu iti place aglomeratia si faptul ca pierzi foarte mult timp? Acum ai un mall online cu cinci etaje ! Da, ai citit bine, mall online cu cinci etaje la Shops-And-The-City.ro! Daca nu ai timp de pierdut si vrei sa stai comod in timp ce iti faci cumparaturile, atunci intra pe www.shops-and-the-city.ro!

Ce este Shops And The City?

Shops And The City este un mall virtual cu 5 etaje, unde te poti intilni cu prietenii si iti poti face unii noi. Poti vizita magazinele si iti poti face cumparaturi la fel ca intr-un mall real, beneficiind de avantajul unui confort «ca acasa» si evitand astfel dezavantajul orarului de functionare. In plus, traficul supraincarcat e dat uitarii, cautarea unui loc de parcare devine o amintire, iar aglomeratia si stresul sunt pur si simplu inexistene. Iti ramane doar sa stai linistit in fata calculatorului, savurind fiecare clipa de shopping.

Shops And The City va gazdui branduri romanesti si straine din domeniul imbracaminte, incaltaminte, accesorii, jucarii, cadouri, articole pentru casa si gradina, electrocasnice, gadgeturi  si produse din domeniul IT, o gama larga de produse ce se adreseaza tuturor: copii, femei si barbati.

In fiecare magazin din Shops And The City poti admira si aprecia ultima colectie aparuta, precum si cea mai buna oferta. Cu un simplu click poti intra in magazin pentru a afla ultimele noutati si tot cu un simplu click poti face cumparaturi online.

Opinia ta conteaza, asa ca nu evita sa iti spui parerea despre magazine si despre produsele lor. Impartaseste parerea ta si celorlalti!

Cred ca astfel Shops And The City isi indeplineste misiunea de a oferi tuturor cea mai completa experienta de shopping online: sa descoperi, sa compari, sa decizi, sa cumperi, sa socializezi!

Vino si tu la mall! E linga tine, doar un click distanta!

Alina Savu

styleandthecity@ymail.com