Sfaturi de stil in timp real


In cadrul ,,Lunii indragostitilor”, intre 11 si 24 februarie, stilistul CasualWear iti rezolva dilemele vestimentare, in timp real, pe site-ul de moda si beauty Style and the city.

Te invitam la un dialog liber pe site-ul Style and the city, unde vei primi raspunsuri la intrebari, sfaturi si informatii utile legate de tendinte, stil si tinute pentru ,,Luna indragostitilor”. Daca in fiecare an te confrunti cu aceeasi dilema vestimentara ,,Cu ce ma imbrac? “, nu stii care sunt cele mai actuale tendinte, ce piesa vestimentara se potriveste unei anumite conformatii , care este tinuta potrivita pentru un anumit local sau cum trebuie sa iti accesorizezi corect o tinuta, vei putea purta un dialog deschis realizat prin comentarii la sectiunea ,,Intreaba specialistul” de pe Style and the city.

Stilistul CasualWear este bloggerul de moda Silvia Cimpeanu care a inceput colaborarea cu acest site de shopping online in octombrie 2010. Silvia este o pasionata de moda, care a interactionat atat cu presa scrisa, cat si cu cea online, colaborand cu diverse reviste, reviste online si site-uri feminine, scriind pentru rubrici tip moda, shopping si beauty. Ea este detinatoarea a doua bloguri, unul de moda si altul de stret style.  Astfel, te asteptam pe 10 si 23 februarie pentru a-i pune intrebari legate de stil, cele mai actuale tendinte si despre nelamurile legate de alegerea unei tinute.

,,Inca de la inceput am avut o buna colaborare cu site-ul Styleandthecity si multi dintre cititorii lor sunt si clientii noastrii. Speram ca vom veni cu aceasta ocazie in ajutorul lor, iar noi vom afla care sunt dilemele clientilor, carora le pregatim in curand si multe alte surprize”, declara Alexandra Pisaru, managing partner la CasualWear.

CasualWear s-a relansat in noiembrie 2010, schimbandu-si interfata grafica si dorind sa indeplinesca mai bine si mai eficient nevoile cumparatorilor. Printr-un dialog deschis pe retele de socilizare, prin promotii si noutati constante, CasualWear doreste sa se impuna si mai mult pe piata de shooping online.

In anul 2011 CasualWear se va extinde, adaugand site-ului o sectiune de shopping dedicata tinerilor designeri aflati la inceput de cariera, denumita ,,Designer’s boutique”. De asemenea, CasualWear se va implica si in alte proiecte asemenatoare, pentru a mentine o continua legatura cu cumparatorii site-ului si cititorii blog-ului, indeplinindu-le sau facilitandu-le dorintele.

Despre CasualWear

CasualWear este un magazin online in care poti gasi o larga varietate de haine si accesorii, atent alese in functie de tendintele actuale si impartite pe diverse categorii si stiluri. CasualWear se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, iar echipa din spatele acestui magazin depune toate eforturile pentru a gasi un echilibru creativ, de a inspira clientii cu noi colectii in trend cu moda dar si cu piese clasice. Selectia de produse CasualWear cuprinde o selectie de marci internationale si locale.

Contact: Alexandra Pisaru

alexandra.pisaru@gmail.com

0723385197